Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

BAŞKAN KOCAİSPİR'DEN AMATÖRLERE MALZEME YARDIMI

BAŞKAN KOCAİSPİR

BAŞKAN KOCAİSPİR'DEN AMATÖRLERE MALZEME YARDIMI

BASKAN KOCAISPIR'DEN AMATÖRLERE MALZEME YARDIMI

''YÜREGIR BELEDIYESI SPORUN VE SPORCUNUN DOSTUDUR''

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ilçede bulunan amatör spor kulüplerine malzeme desteginde bulundu. Yüregir Belediyesi'nin sporun ve sporcunun her zaman yaninda oldugunu belirten Baskan Kocaispir, Yüregir'de bulunan futbol kulüplerinin yani sira bütün amatör spor kulüplerine salon sporu da olmak üzere malzeme desteginde bulunacaklarini belirtti. Her bir kulübe 22 çift krampon, 2 tekmelik, 1 takim maç formasi, 10 adet futbol topu, 5 adet kaleci eldiveni, 25 adet penye, sort ve tisörtten olusan malzemeler dagitildi.

Yüregir Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen malzeme dagitim töreninde konusan Baskan Kocaispir ''Bugün Yüregir'de bulunan 15 amatör futbol takimimiza malzeme yardiminda bulunuyoruz. Bunun yani sira ilçemizde faaliyet gösteren bütün salon sporu kulüplerimize de malzeme yardiminda bulunacagiz. Yüregir'de bütün amatör sporlarin gelismesini istiyoruz. Bütün branslarla ilgileniyoruz. Fiziki sartlarinin iyilestirilmesi için de bütün imkanlarimizi seferber ediyoruz.'' diyerek bütün amatör spor kulüplerinin yaninda olduklarini belirtti.

Yüregir'de gençlerin spora yönlendirilmesi için özel çaba harcadiklarini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ''Gençlerimizi kötü aliskanliklardan ancak spora yönlendirerek uzak tutabiliriz. Geçen yaz spor okullarimizdan 3 bin çocugumuz faydalandi. Önümüzdeki yillarda bu sayi 6,7,10 bin olsun istiyoruz. Adana'nin en basarili sporculari Yüregir'de yetissin istiyoruz. Yüregir Belediyesi olarak üzerimize ne düsüyorsa en iyi sekilde yapacagiz. Gençlerimizin spor yapmasi için onlara alan açmaliyiz. Bunun için bütün kurum ve kuruluslarla uyum içerisinde çalisiyoruz. Çünkü topluma karsi sorumlulugumuz var.

Yüregir Belediyespor kulübümüzü de aktif hale getiriyoruz. Burada yetistirecegimiz çocuklarimizi isteyen kulüplerimize bonservis bedeli almadan veya çok cüzi rakamlara verecegiz. Yüregir Belediyesi olarak bu yil 23 sporcumuzu Adana'mizin güzide takimlarinin alt yapilarina transfer ettik. Inaniyorum ki bu sayi daha da artacak. Yüregirli gençlerimizi büyük takimlarda görmek en büyük hayalimiz. Ben buradan amatör spor kulüplerine de tesekkür etmek istiyorum. Büyük fedakarlilarla islerini yürütüyorlar. Biz de kulüplerimize destek olmaya devam edecegiz.'' seklinde konustu.

ASKF Baskani Ahmet Bozan ise Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir'in her zaman amatör spor kulüplerinin yaninda oldugunu belirterek ''Gelecegimizin teminati olan çocuklarimiza yapilan yatirimi önemsiyoruz ve baskanimiza katkilarindan dolayi tesekkür ediyoruz.'' dedi.



Anahtar Kelimeler:
  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false