Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

23 Nisan’da Büyükşehir’de başkanlık koltuğuna özel gereksinimli Onur oturdu

23 Nisan’da Büyükşehir’de başkanlık koltuğuna özel gereksinimli Onur oturdu

Down sendromlu Onur Kurtulmuş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın makamına oturdu.

Down sendromlu Onur Kurtulmus, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami nedeniyle, Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’in makamina oturdu.
Baskan Zeydan Karalar’a çiçek sunan ve kendi yaptigi resim çalismasini hediye eden Onur Kurtulmus, basketbol bransinda milli takimda kazandigi madalyalari da boynuna takarak, çesitli konularda talimatlar verdi.

MOLA EVI VE IZCI KAMPI

Onur Kurtulmus; izci kampi, mola evi ve engellilere istihdam konularinda, Gönüllü Anneler Toplulugu Baskani Gülsen Akgöz araciligiyla isteklerde bulundu.
Gülsen Akgöz, özel gereksinimi olan çocuklarla ilgili Zeydan Karalar’in her zaman yanlarinda oldugunu belirterek, tesekkürlerini iletti.

YASADIGIM SÜRECE ENGELLILERIN YANINDA OLACAGIM

Baskan Zeydan Karalar, Onur Kurtulmus’a spor yasantisinda basari diledi ve hayatta oldugu sürece engellilerin daima yaninda olacagini söyledi.
Baskan Zeydan Karalar mola evinin yapildigini ve bir süre sonra faaliyete geçecegini, ayrica engelliler için bir yasam köyü planlarinin bulundugunu kaydetti. Engelli çocugu olan ebeveynlerin, özellikle de annelerin, zorlu yasam süreçlerinde molaya, dinlenmeye, küçük zaman dilimlerinde de olsa ara vermeye ihtiyaci bulundugunu ifade eden Baskan Zeydan Karalar, bu projeleri hayata geçirmek için ellerinden geleni yapacaklarini kaydetti.
Onur Kurtulmus’un annesi Cemile Kurtulmus da, Baskan Zeydan Karalar’a, Onur’a ve genelde özel gereksinimli çocuklara gösterdigi ilgiden ötürü tesekkür etti.
Baskan Zeydan Karalar koltuguna oturan Onur Kurtulmus’a çesitli hediyeler verdi.



  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false