Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

6 yıllık evli adam, kayınvalidesine aşık oldu! Attığı mesajlar gün yüzüne çıktı

6 yıllık evli adam, kayınvalidesine aşık oldu! Attığı mesajlar gün yüzüne çıktı

6 yıldır evli olan kadın, eşinin kendisini aldattığından şüphelenip durumu annesine açtı.

Istanbul'da akillara durgunluk veren bir olay yasandi.

6 yildir evli olan kadin, esinin kendisini aldattigindan süphelenip durumu annesine açti.

Annesi ise kadina, damadinin kendisine asik oldugunu ve askini ilan eden mesajlar attigini söyledi. Duyduklari karsisinda hayrete düsen talihsiz kadin, solugu mahkemede aldi.

Istanbul'da yasayan 28 yasindaki N.K. ve 32 yasindaki K.K. çifti 2015 yilinda hayatlarini birlestirdi. Çiftin bir çocugu oldu. Iddiaya göre geçtigimiz aylarda çift arasinda geçimsizlik basladi. Genç adam, esi ve çocugu ile ilgilenmemeye basladi. Aldatildigindan süphelenen kadin, esi ile iletisim kurmak istediginde ise olumsuz bir tepki ile karsilasiyordu. Ne yapacagini bilemeyen magdur kadin aylarca iliskiyi bu sekilde sürdürmek zorunda kaldi.

 

ANNESINDEN YARDIM ISTEDI

Sabah'in haberine göre oglu sebebiyle aylarca evliligini sürdürmeye çalisan çaresiz kadin, annesinden yardim istedi. Fakat duyduklari karsisinda büyük bir hayal kirikligi yasayan kadin hayatinin sokunun yasadi. Iddiaya göre 55 yasindaki anne R.T., kizi N.K.'ye damadinin kendisine attigi ilan-i ask mesajlarindan bahsetti. Duyduklarinda sonra sinir krizi geçiren magdur kadin, ''Sana asigim. Kizinla evliyim ama aklim, fikirim, yüregim seninle'' sözlerini barindiran yüzlerce mesaji okudu.

BOSANMA DAVASI AÇTI

Okuduklari karsisinda tamamen yikilan N.K., esiyle yüzlesmek istediginde ise fiziksel ve psikolojik siddete maruz kaldi. Ne yapacagini bilemeyen kadin Istanbul Aile Mahkemesi'ne basvurarak bosanma davasi açti. Genç kadin bosanma dilekçesinde, 6 yillik esinin annesine attigi ask mesajlari sonrasi büyük bir sok yasadigini, esinin evlendikten kisa bir süre sonra kendisini aldattigindan süphelendigini, fakat annesinin mesajlari gösterene kadar bu duruma inanmadigini anlatti.

DAVA DEVAM EDIYOR

Esinin annesine duydugu büyük aski itiraf etmesi ardindan ugradigi psikolojik zararin tarifsiz oldugunu ifade eden genç kadin ''Bu evlilikte esimin kayinvalidesine duydugu ask nedeniyle meydana gelen zararin tümünün tek sorumlusu bosanmak istedigim K.K.'dir. Maddi manevi olusan tüm zararda tam kusurlu olan oglumun babasinin istirak nafakasi ile 100 bin liralik tazminat ödemesi gerekmektedir. K.K.'nin agir kusurlu eylem ve davranislar sergileyerek zaten yerine getirmedigi es sorumluluklari sebebiyle tazminatin ödenmesini ve bosanmamizi talep ediyorum. Anneme âsik olan bir adamla evlilik birligi sürdürmem imkânsiz bir hal aldi'' ifadelerini kullandi.

 


  • Çarşamba 30.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı