Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Aydar:büyük bir lidere sahip olmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz

 Başkan Aydar:büyük bir lidere sahip olmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz

Başkan Aydar:büyük bir lidere sahip olmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz

10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ

 

Ceyhan Ticaret Borsasi Baskanimiz Mustafa AYDAR, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayimladi.

 Baskan AYDAR ; “Hayatinin en son anina kadar ülkesine hizmet etmis olan büyük devlet adami Mustafa Kemali, Ölümsüzlüge geçisinin 82. yildönümünde saygi, sevgi, özlem ve rahmetle aniyorum. Hayatinin en son anina kadar ülkesine hizmet etmis olan büyük devlet adami Yasadigi çagi asarak gelecege isik yutan Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk hep milletine güvendi ve onlara inandi. Tarihte büyük devletler kuran, tarihe yön veren, tarihi okumaktan çok yazmayi seven ve yüksek bir medeniyet seviyesine sahip olmus Türk milletinin büyüklügüne inanmistir. Bugün bir yanimiz onu ebediyete ugurlamanin hüznünü yasarken, bir yanimizda böylesi büyük bir lidere sahip olmanin hakli gurur ve mutlulugunu yasiyor. '

 

Bugün hepimize düsen ortak görev yine yillar önce Atatürk’ün de ifade ettigi gibi “Ulusal degerlere, bilince, Cumhuriyet’e sahip çikmak, Çanakkale’yi, Kurtulus Savasi’ni kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kusaklara aktarmak” olmalidir. Bu duygu ve düsüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu, milletimizin unutulmaz lideri, büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, O’nun sahsinda dava ve silah arkadaslarini, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarini bir kez daha saygi, rahmet ve sükranla aniyorum” diye belirtti.

 



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli