Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

YÜKÜMLÜLERE 'İŞ MAKİNESİ OPERATÖRLÜĞÜ EĞİTİMİ'

 YÜKÜMLÜLERE

YÜKÜMLÜLERE 'İŞ MAKİNESİ OPERATÖRLÜĞÜ EĞİTİMİ'

Adana Cumhuriyet Bassavcisi Bilal Gümüs Adana Kamu Müteahhitleri Dernegi (AKAMDER)’i ziyaret ederek istisarelerde bulundu.

 YÜKÜMLÜLERE 'IS MAKINESI OPERATÖRLÜGÜ EGITIMI'

Adana Kamu Müteahhitleri (AKAMDER) Adana Cumhuriyet Bassavcisi Bilal Gümüs’ü agirladi. Ziyarette görüs alisverisinde bulunuldu. Toplanti sonucunda Adana Kamu Müteahhitlerinin Adalet kurumlarina desteklerinin artarak devam edecegi dile getirildi.

 

Yükümlülere 'is makinesi operatörlügü egitimi'

Adana Kamu Müteahhitleri (AKAMDER) Baskani Mustafa Karslioglu “Bassavcimizin ziyaretinden memnuniyet vericidir. AKAMDER ve Adana Cumhuriyet Bassavciligi geçmisten süren yardim ve destek istisareleri mevcuttur. Bu anlamda Ülkemizde ve Adana da ses getiren Yükümlülere is makinasi operatörlügü egitimi akabinde alacaklari belgelerle hem is sahibi olmaya devam edecekler hem de topluma yararli hale gelmeleri saglanmis olacaktir. Bu meandaki çalismalarimiz pandemi dolayisiyla askiya alinmisti. Ancak Ocak ayindan sonra açilacak olan sürücü belgeleri egitim ve imtihanlarinin açilmasiyla bu destegimiz tekrar sürdürülecektir. 'Bizler AKAMDER olarak adalet için gerekli her hizmetin içerisinde destekte bulunduk ve bu destegimiz artarak devam edecektir. Uluslarin Bekasi için Adaletin sart oldugunun bilinci içerisinde tam destek içinde olmaya devam edecegiz' dedi.

 

'AKAMDER 'in teknik katkisi çok önemli'

Adana Cumhuriyet Bassavcisi Bilal Gümüs, 'Çagdas ceza infaz sistemlerinde egitim ve iyilestirme faaliyetlerinin rolünün büyük oldugunun altini çizerek, Türkiye'deki ceza infaz kurumlarinin ve denetimli serbestlik müdürlüklerinin bu faaliyetlerde dünya standardinin üstünde olduklarini belirtti. Belirtilen konuda da AKAMDER 'in teknik desteklerinin devam etmesi bizler için çok önemlidir. Ilerleyen süreçlerde de bu is birligi ve destekler artarak devam edecegini umuyorum' diye konustu



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli