Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Adanalı iş adamı dünya şampiyonu milli sporcuya sponsor oldu

Adanalı iş adamı dünya şampiyonu milli sporcuya sponsor oldu

Adanalı iş adamı dünya şampiyonu milli sporcuya sponsor oldu

Adanali is adami dünya sampiyonu milli sporcuya sponsor oldu

Türkiye'yi bilek güresinde dünyada temsil eden ve artik kariyerine para atletizm de devam edecek Fatih Kamuz’a Adanali is adami Mustafa Arslan tekerlekli sandalye hediye etti

 Adanali is adami Mustafa Arslan, bilek güresinde Türkiye’nin yani sira dünya sampiyonu olan ve simdide spor hayatina para atletizmde devam edecek Fatih Kamuz’a sponsor oldu.

Fatih Kamuz (22), arkadasinin tavsiyesiyle 15 yasindayken basladigi bilek güresinde, birçok önemli basariya imza atti. Çesitli bölgesel organizasyonlarin yani sira, Türkiye'de 8, Avrupa ve dünya sampiyonalarinda dörder altin olmak üzere bugüne kadar 25 madalya elde eden Fatih, spor hayatinda basarili bir grafik çizdi.

 

Bilek güresi sporunu birakan Kamuz, spor hayatina para atletizmde devam etmek istedi.

Sponsor bulamadigi için çesitli zorluklar çeken genç sporcu Adanali is adami Mustafa Arslan’a ulasti. Arslan da Fatih Kamuz’a sponsor olup tekerlekli sandalye yardiminda bulunup olimpiyatlara katilana kadar gida takviyelerinin maddi ücretini de karsilayacagini söyledi.

 


“Is adamlarimiz sporculara destek olmali”
Öglen saatlerinde Arslan, Kamuz’a aldigi tekerlekli sandalyeyi hediye etti. Gazetecilere de açiklamalarda bulunan genç is adami, “Bütün is adamlarimiz sporcularimiza destek olmali.

Sporcularimiza destek bizi maddi açidan zorlamaz ancak onlara çok büyük fayda saglar. Herkes kendi ilindeki basarili sporculara destek olmali. Fatih kardesimiz olimpiyatlara katilana kadar yaninda olacagim” diye konustu.

“Hedefim olimpiyat sampiyonlugu”
Fatih Kamuz ise, “Mustafa abiye çok tesekkür ediyorum. Ben kendisinden ricada bulundum oda beni kirmadi. Ben insallah en iyi sekilde olimpiyatlara hazirlanip olimpiyat sampiyonu olacagim ve ülkemizi en iyi sekilde temsil edecegim. Bilek güresine ara verdim ve spor hayatima para atletizmde devam etmek istedim. Onda da hedefim olimpiyat sampiyonlugu. Pandemi süreci biter bitmez ilk Türkiye sampiyonasi var oradan da olimpiyatlara hazirlanacagiz. Is adamlari sporcunun ve sporun her daim yaninda olsunlar. Görmezden gelmesinler” ifadelerini kullandi.



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false