Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

AKIN'DAN KARALARA ÇAĞRI ;MİLLET HİZMET BEKLİYOR

AKIN

Adana’nın tanışmış ailelerinde Adana sevdalıları yönetim kurulu başkanı Tahir AKİN Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı hizmet yapmamakla suçlayarak sert bir dille eleştirdi.

Adana’nin  tanismis ailelerinde Adana sevdalilari yönetim kurulu baskani Tahir AKIN   Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’i hizmet yapmamakla suçlayarak sert bir dille  elestirdi.

 Akin Yaptigi açiklamada Adana  kuruldugu  tarihten bugüne kadar belediye baskanliginda  Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar kadar beceriksiz ve Adana’ya hiç bir hizmeti olmadigi gibi üstelik mevkisinin farkinda olmayarak tabiri caiz ise mahalle kabadayisi gibi davrandigini iddia ederek  Hemseri milliyetçiliginin arkasina siginarak  Seçilmesinden buna  3 yil geçmesine  ragmen hiç bir katkisi ve hizmetin olmadigini vurguladi.

Akin, Sözlerini su cümlelerle tamamlayarak Sahsimin Adana’mizi karis karis, gezerek halkin yaninda olarak gördügüm izlenim hiç bir hizmet ve yeniligin olmamasidir. Halkimiz sikayetlerini gerek sahsima gerek adana sevdalilar dernegimize her gün iletmektedir. Burdan Zeydan karalara sesleniyorum mahalle kabadayiligiyla  belediye yönetilmez yönetmek icin halkin yaninda olmalisin. Suan sana yakisan hakkini veremedigin baskanliktan istifa etmendir seklinde açiklama yapti



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı