Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AKAMDER esnaflarla ortak projeye hazır!

AKAMDER esnaflarla ortak projeye hazır!

AKAMDER esnaflarla ortak projeye hazır!

AKAMDER (Adana Kamu Müteahhitleri) Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi Baskani Niyazi Göger’ i ziyaret ederek gündeme dair görüs alisverisinde bulundular.

AKAMDER’DEN ESNAFLARA TAM DESTEK

AKAMDER Baskani Mustafa Karslioglu ve beraberinde Baskan Vekili Sayim Azmaz, Genel Sekreter Adnan Kemali Ünal ve Baskan Yardimcisi Mehmet Ali Inan; Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi Baskanligina seçilen Niyazi Göger ‘e hayirli olsun ziyaretinde bulundular. AKAMDER Yöneticileri Baskan Niyazi Gögerve yönetim kurulu üyeligine seçilen arkadaslarina basari dileklerinde bulundular.

 

AKAMDER ESNAFLARLA ORTAK PROJELERE HAZIR

AKAMDER Baskani Mustafa Karslioglu açiklamasinda; “Adana’daki esnaflarimiz için küçük ama çok kullanisli ucuz konut projeleri üretip sizlere sunalim TOKI benzeri yapilan ikamet konutlarini sahiplendirelim. Ayrica esnaflarimiza yönelik E-Ticaret uygulamalarini sadece ADANA ismiyle vasiflandiralim. Bu sadece Adana esnafimiza ait E-Ticaret uygulamasi olsun. Ekonomimizin temel diregi olan esnaflarimizi korumak ve onlara fayda saglayacak üzerimize düsen her türlü görevleri yapmaya haziriz.” Dedi.

ADANA ESNAFLARI OLARAK STK’LARLA IS BIRLIGINE HAZIRIZ

Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi Baskani Niyazi Göger; “AKAMDER in ziyaretinden memnuniyetini ve destek ifadelerinden ve is birligi projelerindeki samimiyetlerinden dolayi tesekkür ediyorum. Adana Esnaflari olarak Ülkemizdeki Pandemi den etkilenerek is yerlerini kapali tutmak zorunda kalmalari, dolayisiyla islerinin zayiflamasi bizleri oldukça zorda birakmistir. Ancak Hükümetimiz esnafimiz için elinden gelen her türlü destek ve fedakarligi saglamaktadir. Halk Bankasi araciligiyla vermis oldugu uygun krediler esnaflarimizi rahatlatmis ve piyasaya bir hareketlilik canlilik getirmistir. Bu anlamda bizlerde Adana’daki tüm STK larla esnafimizin yararina olacak tüm projelere açik ve haziriz.” Dedi.

 

 


  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli