Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Akaryakıt istasyonunda silahlı soygun...

Akaryakıt istasyonunda silahlı soygun...

Adana'da, akaryakıt istasyonunda görevlilere tabancayla tehditte bulunup 560 lira gasbettikleri öne sürülen iki zanlı tutuklandı.

Adana'da, akaryakit istasyonunda görevlilere tabancayla tehditte bulunup 560 lira gasbettikleri öne sürülen iki zanli tutuklandi.

Il Emniyet Müdürlügü ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Turhan Cemal Beriker Bulvari'ndaki bir akaryakit istasyonunda silahli soygun gerçeklestigi ihbarini aldi.Bölgeye sevk edilen Asayis Sube Müdürlügü Gasp Büro Amirligi ekipleri, tabancayla görevlilere tehditte bulunup 560 lira gasbeden süpheliyi yakalamak için çalisma baslatti.

Akaryakit istasyonunda silahli soygun güvenlik kamerasinda

Ekipler, akaryakit istasyonu ve çevredeki is yerlerine ait 20 güvenlik kamerasindan, silahli soygunu gerçeklestiren zanlinin daha sonra olay yerinin yakininda motosikletle bekleyen arkadasiyla kaçtigini belirledi.Kimlikleri ve adresleri tespit edilen zanlilar Muhammet Meliksah M. ile ona yardim ettigi öne sürülen arkadasi Baris Ç. operasyonla yakalandi.Olayda kullanildigi degerlendirilen tabanca da operasyonda ele geçirildi.

Akaryakit istasyonunda silahli soygun güvenlik kamerasinda

Emniyetteki islemlerin ardindan adliyeye sevk edilen iki süpheli, nöbetçi sulh ceza hakimligince tutuklandi.Soygun ani kameradaSoygun, is yerinin güvenlik kamerasinca kaydedildi.Güvenlik kamerasi görüntülerine göre, süpheli elindeki tabancayi dogrulttugu akaryakit istasyonundaki üç görevliden kasadaki paralari vermelerini istiyor.Bunun üzerine bir görevli kasadaki paralari çikartip zanliya uzatiyor. Parayi az bulup tehditle daha fazlasini isteyen zanli, bir süre sonra uzatilan parayi kabul ediyor.Süpheli, baska bir görevliden de parayi çantaya koyup önüne atmasini istiyor. Daha sonra zanli, görevlinin attigi içi para dolu çantayi alip olay yerinden uzaklasiyor.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı