Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Annesinin mezarı başında intihar etti

Annesinin mezarı başında intihar etti

Adana’da bir genç dün kalp krizinden hayatını kaybeden annesinin mezarı başına giderek yakınlarını arayıp “Ben bu acıya dayanamıyorum, annemi çok seviyorum” diyerek tabancayla kafasına ateş edip intihar etti

Çukurova ilçesine bagli Karslilar Mahallesi'nde iddiaya göre, Felek Naz Yanku dün kalp krizi sonucu hayatini kaybetti. Anne Yanku, Karslilar Mezarliginda topraga verildi. Askerden yeni gelen oglu 22 yasindaki Mehmet Emin Yanku annesini çok sevdigi için bunalima girdi. Annesinin ölümünden sonra intihar girisiminde bulunan genci yakinlari vazgeçirdi. Bugün saat 10.30 siralarinda da annesinin mezari basina giden genç cep telefonuyla yakinlarini arayip, “Ben annemin mezarindayim. Bu aciya dayanamiyorum. Onu çok seviyorum” dedikten sonra tabancayla kafasina sikti.
Tabanca sesini duyan yakinlari hemen mezarliga geldi. Olay yerine çagrilan saglik ekipleri gencin mezar basinda öldügünü tespit etti. Polis ise mezarin etrafini güvenlik seridi ile kapatarak çalisma baslatti.
Gencin cep telefonu da annesinin mezari üzerinde kaldi. Yanku’nun öldügünü gören yakinlari gözyaslarina boguldu.
Mehmet Emin Yanku’nun babasi Mithat Yanku mezarda oglunun yani basinda “Iki günde iki aci yasadim” diyerek gözyaslarina boguldu.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli