Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AOSB'de İngilizce kursu

AOSB

Adana Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü bünyesinde, sanayicilere ve çalışanlara eğitim desteği vermek amacıyla kurulan AOSB Akademi'de, İngilizce Dil Kursu'nun ders zili çaldı.

Adana Organize Sanayi Bölge Müdürlügü bünyesinde, sanayicilere ve çalisanlara egitim destegi vermek amaciyla kurulan A OSB Akademi'de, Ingilizce Dil Kursu'nun ders zili çaldi.

2 ay sürecek olan kurs, Seyhan Toplanti salonunda düzenlenen Seviye Belirleme Sinavi'nin ardindan, kurlarin belirlenmesiyle basladi. Yabanci ve Türk egitmenler tarafindan, ögrenci katilimli bir yaklasimla, 3 farkli dil seviyesine uygun, dört temel dil becerisi esas alinarak hazirlanan kurs programi, sanayicilerden ve çalisanlardan yogun talep gördü.

Maksimum 20 kisilik siniflarda, alaninda uzman egitmenler tarafindan verilen derslerde teknik ve mesleki ingilizceye de yer verilecek. Katilimcilarin, Ingilizce dil seviyelerini ileriye tasimak amaciyla ücretsiz olarak açilan kurs programi; haftada 3 gün 2'ser saat olarak devam edecek. Her bir kur için 48 saat olarak planlanan ders programlarinda katilimcilar, okuma, yazma, dinleme ve konusma yeteneklerini gelistirme imkani bulacak.

Baslangiç - alt-orta, orta ve ileri seviye olarak belirlenen kurs seviyelerinde katilimcilar, ayda 2 defa yetkin yabanci hocalar esliginde Ingilizce konusma fobisini yenmek amaçli, grup 'speaking' (konusma) etkinliklerine katilabilecekler.

Türkiye'nin en büyük OSB'leri arasinda yer alan AOSB'nin Akademi Programi'nda açilan Ingilizce Dil Kursu, sanayicilerin ve çalisanlarin, ithalat ve ihracat yapma becerilerinde önemli avantaj saglayacak.



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli