Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ATM'de darp edip böyle gasp ettiler!

ATM

Adana'da ATM'den para çeken bir kişiyi darp edip 7 bin lira parasını gasp ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı. Gasp ve darp anı ise güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Adana'da ATM'den para çeken bir kisiyi darp edip 7 bin lira parasini gasp ettikleri iddiasiyla gözaltina alinan 4 kisi tutuklandi. Gasp ve darp ani ise güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, olay, 18 Mart Persembe günü saat 18.00 siralarinda merkez Seyhan ilçesi, Kuruköprü Mahallesi'nde meydana geldi. Kredi karti borcunu ödemek için bir banka subesine giden Soner Barhun (33), ATM'den 2 bin TL para yatirdi. Bu sirada 4 kisiden biri, arkasindan yaklastigi ve kredi kartini almak için bekleyen Barhun'u darp etmeye basladi. Süpheli, canini kurtarmak için kosarak kaçan Barhun'un pesinden gitti.

ATM

Diger süpheliler ise kredi kartini ATM'de birakan Barhun'un hesabindan 4 islem halinde toplam 7 bin TL para çekti. Süpheliler olay yerinden uzaklasirken bu anlar ATM'nin güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.Ihbar üzerine olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü'ne bagli Gasp Büro Amirligi ekipleri, süphelilerin yakalanmasi için çalisma baslatti. Bölgedeki 100'e yakin güvenlik kamerasini inceleyen polis, Barhun'u darbeden süphelinin Suayip D. (51), parayi çeken süphelinin Hakan Y. ile yaninda bekleyenlerin de Ali K. ile Bedihcan Ç. oldugunu tespit etti.

ATM

Polis, adreslerini belirledigi süphelileri Ismetpasa ve Mithatpasa mahallelerinde yakaladi. Süphelilerin adreslerinde yapilan aramalarda gasp edilen para bulunamadi.Emniyete götürülen süphelilerden Ali K.'nin ifadesinde, 'Suayip, adami birden dövmeye basladi.

Biri dövdü digerleri çaldi! ATM

Biz de bir miktar paranin, ATM'den çiktigini gördük. Dayanamayip, parayi alip kaçtik. Suayip'i bir daha görmedik. Parayi da üçe bölüp harcadik' dedigi öne sürüldü.Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Suayip D., Hakan Y., Ali K. ile Bedihcan Ç., çikarildiklari mahkemece tutuklandi.



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli