Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BAŞKAN AKIN; KAFAM DİK ALNIM PAK,

BAŞKAN AKIN;  KAFAM DİK ALNIM PAK,

BAŞKAN AKIN; KAFAM DİK ALNIM PAK,

BASKAN AKIN;  KAFAM DIK ALNIM PAK,

Adana Sevdalilar Dernegi (ASD) Baskani Tahir  Akin sosyal medyada kendisine yapilan asilsiz iftiralara cevap vermek adina açiklamalar yapti. Kendisine yönelik iftiralarin asilsiz oldugunu belgeleriyle kanitlayan Baskan Akin, iftira atanlara açti agzini, yumdu gözünü. Iftira atanlarin kendi kuyularini kazdiklarini ve en güzel cevabini belgelerle verdigini belirtti.

HODRI MEYDAN

Sosyal medyada kendini karalamak adina iftira attiklarini belirten ASD Baskani Tahir Akin, “Bana iftira atanlar iftiralariyla bogulacaklar. Ben hayatim boyunca dürüstlük adina yasadim ve yasamaya devam ediyorum. Hodri meydan elimde belgeler var, bana iftira atanlar belgeli konussun. Üç, bes kurus para koparmak adina insan serefiyle oynanmaz”

ALTIN DEGERINI KAYBETMEZ

Her ihtiyaci olanin yaninda oldugunu ve elinden gelen tüm yardimlari yaptigini kaydeden Akin, “ Benim kimseyle haksiz yere kötü bir geçmisim yok. Adana çocuguyum ve ihtiyaci olan herkesin yaninda sonuna kadar durdum. Bana sosyal medyada yapilan bu çirkin iftiraya çok üzüldüm, ama kimse unutmasin ki altini çöpe atsan degerini yine kaybetmez” diye konustu.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli