Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Akay'dan 'Dayanışma' Vurgusu...

Başkan Akay

SEYHAN’DA HİZMETLER VATANDAŞIN İSTEĞİNE GÖRE ŞEKİLLENİYOR

SEYHAN’DA HIZMETLER VATANDASIN ISTEGINE GÖRE SEKILLENIYOR
 
Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, Seyhan’da mahallelerin ihtiyaci olan hizmetleri muhtarlarla ve mahalle sakinleriyle birlikte planlayip yasama geçiriyor. Yesiloba Mahallesi ve Yeni Mahalle muhtarliklarinda vatandaslarin hizmet taleplerini dinleyip, aktarilan sorunlarin çözümü için birim amirlerine gerekli talimatlar veren Baskan Akay, pandeminin neden oldugu olumsuzluklara karsin, kisitli kaynaklarla ve halkin destegiyle Seyhan’i daha yasanabilir, mutlu insanlarin yasadigi bir kent haline getirmek için çalistiklarini söyledi.
 
KISITLI KAYNAKLAR DOGRU KULLANILARAK HIZMETE DÖNÜSÜYOR
 
Covid-19 salgininin neden oldugu ekonomik zorluklara karsin, tasarrufa yönelip, üreten belediyecilik anlayisini yasama geçiren Baskan Akay, kisitli kaynaklarin en dogru sekilde hizmete dönüsmesi için mahallelerin acil ihtiyaçlarinin belirlemek için muhtarliklarda vatandaslarla bulusmaya devam ediyor.
 
YESILOBA VE YENI MAHALLE MUHTARLIKLARINDA VATANDASLARLA BULUSTU
 
Yesiloba Mahallesi Muhtarliginda muhtar Ali Yaylali, Yeni Mahalle muhtarliginda muhtar Idris Demir azalar ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Baskan Akay, vatandaslarin aktardigi sorunlari ve talepleri dinledi. Toplantida hazir bulunan birim amirlerine gerekli talimatlari veren Baskan Akay daha sonra muhtar Ali Yaylali ile birlikte mahallede gerçeklestirilmesi planlanan projelerin yapilacagi yerleri belirledi.
 
Adana'yi Portakal Çiçegi Karnavali heyecani sardi
Resim önizlemesi
 
HALKIMIZIN HUZURU VE MUTLULUGU IÇIN GÖREVIMIZIN BASINDAYIZ
 
Muhtarlik toplantilarinda Covid-19 pandemisinin toplumsal yasami olumsuz etkiledigine isaret eden Baskan Akay, belediyelerin gelirlerinde de çok ciddi düsüsler oldugunu aktardi. Tüm olumsuzluklara karsin Seyhanlilara en iyi hizmeti vermek için görev yaptiklarini dile getiren Baskan Akay, “Gelirlerimiz ciddi oranda düstü ancak sikayet etme ya da hizmet vermeme gibi bir durumda degiliz. Halkimizin mutlulugu, huzuru ve refahi için kisitli olan kaynaklarimizi en dogru sekilde kullaniyoruz” ifadelerini kullandi.
 
 
ZOR GÜNLERI DAYANISMAYLA ASACAGIZ
 
Mahallelerimizin acil ihtiyaçlarini muhtarlar ve vatandaslarla yapilan toplantilarda belirleyip, hizmetleri de bu dogrultuda planladiklarini aktaran Akay, “Bu zor günleri dayanismayla asabiliriz. Seyhan Belediyesi olarak zor günlerde de Seyhanlilarin yaninda ve hizmetindeyiz. Halkimizin destegiyle Seyhan’i daha yasanabilir, çagdas, mutlu insanlarin yasadigi bir kent haline getirecegiz” diye konustu.
 
 


  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli