Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Başkan İkidağ; Bayramlar Hoşgörünün adıdır

Başkan İkidağ; Bayramlar Hoşgörünün adıdır

Başkan İkidağ; Bayramlar Hoşgörünün adıdır

Baskan Ikidag; Bayramlar Hosgörünün adidir

 

Ceyhan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskani Ibrahim Ikidag, ‘tüm vatandaslarimizin Kurban Bayrami’ni kutluyor, aileleriyle, sevdikleriyle huzur dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum’ dedi.

 

    Baskan Ikidag, Kurban Bayrami nedeniyle yayinladigi mesajinda, bayramin Ceyhanli hemsehrilerimize, ülkemize ve tüm dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini temennisinde bulundu.

    Mesajinda, bayramlarin toplumsal yasamda vazgeçilmez önem tasidigini ifade eden Baskan Ikidag sunlari kaydetti:

    ‘Manevi dünyamizda ayri bir yeri olan Kurban Bayrami’ni bu yil da hep beraber kutlayacak olmanin mutlulugunu yasiyoruz. Milli ve dini bayramlarimizi birer firsat olarak görerek, bayramlarin arttirdigi hosgörü, yardimlasma ve dayanisma duygularindan yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberligimizi perçinlemeli, baris ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmaliyiz. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atilan ya da kuvvetlendirilen birlik baglari kolay kolay bozulmaz.

    Bayramlar, birligimize ve bütünlügümüze kast edenlere verilecek en güzel cevaplardir. Bu bayramda, kirginlik ve küskünlüklerin sona erip, saygi ve sevginin öne çikmasini temenni ediyoruz.. Bu vesileyle tüm vatandaslarimizin en degerli anlarimizdan biri olan Kurban Bayrami’ni en içten dileklerimle kutluyor ve sehrimize, ülkemize ve tüm dünyaya mutluluk getirmesini temenni ediyorum’. dedi



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli