Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

BAŞKAN ÖNÜK;11 GRUP İÇERİSİNDE EN İYİ TAKIMIZ

BAŞKAN ÖNÜK;11 GRUP İÇERİSİNDE EN İYİ TAKIMIZ

FEDERASYONUN VERECEĞİ KARARI BEKLİYORUZ

FEDERASYONUN VERECEGI KARARI BEKLIYORUZ

 

Ceyhan Spor Baskani ve Ayni zamanda Ceyhan Belediye Baskan Yardimcisi Ilker Önük, Ceyhan’in gözü kulaginin Federasyonun verecegi karari heyecanla beklediklerini kaydederek  11 Gurup içerisinde en iyi takimin Ceyhan spor oldugunu söyledi.

 

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar’in Mazbatasinin iptal edilmesinden sonra  Ceyhan Meclisi tarafindan Belediye Baskanligina getirilen Hülya Erdem’in Ceyhan spor Baskanligindan istifa etmesinin ardindan  Pandemi sürecinden dolayi toplanamayan yönetim kurullari otomatikman ikinci baskanlik görevini yürüten Belediye Baskan Yardimcisi Ilker Önük’ün direk baskan olmasindan sonra  Ceyhan spor’a yeni bir soluk yeni bir heyecan getirdi.

Ceyhan Spor ile ilgili gazetemize özel açiklamalarda bulunan Baskan Önük,

 Ceyhan sporu çok uzun tanimlamaya gerek olmadigini kaydederek, Ceyhan spor Ceyhan’in Milli takimi hepimizin gurur meselesi, namus meselesi oldu.  11 yildir bu takim amatör liglerde sürünüyor. Her yil milyonlarca para harcaniyor. Maalesef  bir türlü hak ettigi yerlere gelemiyor bizim yerimiz çok daha yukarilarda 3, lig. 2. lig bizi 3. lig bile kesmez aslinda sehrin potansiyeli var futbol sevdalisi bir sehir Pazar günü  iç sahada maç oldugu zaman sehirde gezecek  adam kalmiyor. Deplasmanlarda bile  yalniz degiliz taraftarlarimiz maça geliyor çoluguyla, çocuguyla’ destek için takimimizla kenetleniyorlar.buda bizi son derece mutlu ediyor. ’diye konustu.

 KARAKTERLI BIR TAKIM KURTDUK 

 Bu yilda güzel bir takim kurduklarini ifade eden Baskan Önük,karakterli bir takim  olusturduk,Futbolcularin hepsiyle abi kardes gibiyiz sürekli içlerindeyim. Zorluklar yasadik bütün teknik ekipten futbolculardan Allah razi olsun   takimi en güzel yerlere getirdik. Hirsimizla, azmimizle,  taraftarlarimizla  son hafta pandemi haftasinda ligler  ertelenmeden önce Talas sporla berabere kaldik. Liderligi orada kaptirdik.bizim için talihsiz bir maç oldu.Ondan sonra da ligler ertelendi. Ligler bir hafta önce ertelenseydi suan biz liderdik Federasyon liglerin oynanmayacagini açikladi ama tescil formatini hala  açiklamadi yani  sadece 11 gruptan liderler mi? çikacak veya hangi takimlar çikacak bize sorarsaniz liderlerle dahil 11 gurubun içerisinde  en iyi takimlardan birisi Ceyhan spor gerek topladigi puan attigi gol mücadelesi konumu potansiyeli federasyonun bunlari da düsünerek  adaletli bir karar verip bizi de üst lige çikaracagini düsünüyoruz umut edip bekliyoruz diye konustu.

 CEYHAN HERSEYIN EN GÜZELINE LAIK

 Sehrin merkezin de mikrosun üzerinde futbolcularin kaldigi güzel bir bina  hazirladiklarini vurgulayan Baskan Önük, insallah 3. lige çikacagimiz zamanda güzel bir tesis daha genis yesil bir alani olan sosyal bir tesisi  Ceyhan’a kazandirmayi düsündüklerin söyledi.

 CEYHAN LIDERILIGI HAK EDIYOR 

 Ceyhanli spor severlere çagrida bulunan Baskan Önük, sözlerini su cümlelerle tamamladi ;Ceyhan spor severler merak etmesin herkesin gözü kulagi federasyonun yapacagi açiklamada bizimde öyle bizim için gerçekten olumlu bir karar gelecegini düsünüyoruz.öyle olmak zorunda  Allah Korusun aksi takdirde bütün hukuki mücadelemizi  verecegiz gerekirse federasyona kadar gideriz Ceyhan’in hakkini sonuna kadar savunuruz ama bunlara insallah gerek kalmayacak  Allahin izniyle bizim sampiyonlugumuz tescillenecektir Seneye mutlaka 3. ligte olacagiz açiklamasinda bulundu

 



  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false