Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Belediye Evleri Mahallesinde kentsel dönüşüm bu yıl başlayacak

Belediye Evleri Mahallesinde kentsel dönüşüm bu yıl başlayacak

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Belediye Evleri Mahallesinde kentsel dönüşüm için imzaların atıldığını yıl içinde ilk kazmayı vuracaklarını söyledi.

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Belediye Evleri Mahallesinde kentsel dönüsüm için imzalarin atildigini yil içinde ilk kazmayi vuracaklarini söyledi.

Baskan Çetin, Çukurova Park Vadi Tesislerinde basin mensuplariyla bir araya gelerek, yapilan hizmetler ve bugüne kadar hayata geçirilen projelerle ilgili açiklamalarda bulundu.

Belediye baskaninin siyaset yapmamasi gerektigini belirten Çetin, 'Biz hiçbir zaman siyaset yapmadik. Halkin tamamini kucaklamaktir bizim görevimiz. Mensup oldugum partiye yapabilecegim en büyük katki budur. Bir belediye baskani siyaset yapmaz. Her konuda konusmaz belediye baskani. Hizmetleriyle, icraatlariyla konusur. Siyaset yapmak benim isim degil. Siyaset yapmak genel baskanlarin, genel merkez yöneticilerinin, milletvekillerinin görevi. Belediye baskani çok konusmaz, hizmet yapar. Bizde bu kurala uygun bir 7 yil geçirdigimizi düsünüyoruz' diye konustu.

 

Belediye Evleri Mahallesinde kentsel dönüsüm için ilk kazmanin bu sene içinde vurulacagini söyleyen Baskan Çetin, 'Bu imzalari tamamlayinca kadar çok ugrastim. Çok engellemek isteyenler oldu. Bir partinin il baskani ortaliga düsüp kendi partililerine imzalamayin diyor. Çok kisi engellemeye çalisti. Biz 4 etaba böldük ve ilk 2 etabinin insallah bu sene kazmasini vuracagiz. Türkiye'de yapilmayan bir seyi yaptik birde. 60 metrekare daireleri alip 83 metrekare daireleri teslim edecegimizi vadettik' ifadelerini kullandi.



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli