Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BÜYÜKŞEHİR İLE HİZMETTE GÜÇ BİRLİĞİ

BÜYÜKŞEHİR İLE HİZMETTE GÜÇ BİRLİĞİ

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi, el ele vererek hizmette güç birliği yaptı. Kadın eli ekipleri ve Derman ekipleri ev ev dolaşarak talepleri aldı, birimler sorunları giderdi.

BÜYÜKSEHIR ILE HIZMETTE GÜÇ BIRLIGI

 

-KADIN ELI EKIPLERI VE DERMAN EKIPLERI EV EV DOLASIYOR

 

Adana Büyüksehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi, el ele vererek hizmette güç birligi yapti. Kadin eli ekipleri ve Derman ekipleri ev ev dolasarak talepleri aldi, birimler sorunlari giderdi.

 

Adana Büyüksehir Belediyesi derman ekipleri ve Ceyhan Belediyesi kadin eli ekibi, kirsalda bulunan mahallelerde hizmetlerin aksamamasi ve problemlerin kisa sürede giderilmesi için güç birligi yapti. Mahalleler de düzenlenen hizmet seferberliginin yani sira, Ceyhan Belediyesi ve Büyüksehir belediyesi ekipleri kapi, kapi dolasarak vatandaslari dinliyor. Kurtkulagi mahallesinde ev ev dolasarak vatandaslarin taleplerini dinleyen ekipler, Kurtkulagi mahallesi sakinlerinin ilgisini çekti. Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar ve Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem'e, yapmis olduklari hizmetlerden dolayi tesekkür eden vatandaslar, “Hülya Baskanimiz bizleri ziyaret ettiginde, ‘Bizler koltuk degil ayakkabi eskitmeye geldik’ sözünü unutmadik. Her zaman arkalarinda olmaya, destek olmaya devam edecegiz. Büyüksehir Belediyesi ve Ceyhan Belediyesi ekiplerine bu yakin ilgilerinden dolayi tesekkür ediyoruz” dedileCeyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; 'Halkimizin gönlü rahat olsun. Büyüksehir Belediyemiz ile her zaman istisare içerisinde, sorunlarin hizli çözümü ve hizmet odakli çalismalarimiz devam edecek. Kurmus oldugumuz derman ekipleri ve kadin eli ekipleri halkimizin istek ve taleplerini dinleyerek aninda çözüme kavusturuyor. Ceyhan için yapacak oldugumuz çalismalar ve çok güzel projeler var. Ceyhan’imizi daha güzel günler bekliyor” ifadelerini kullandi.



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli