Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Cadde ortasında bıçaklı kavga kamerada

Cadde ortasında bıçaklı kavga kamerada

ADANA'da iki gencin cadde ortasında bıçaklı kavgası, cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, gençlerden birinin bıçağı defalarca savurduğu, diğerinin ise güçlükle kurtulduğu görüldü.

Cadde ortasinda biçakli kavga kamerada
 
ADANA'da iki gencin cadde ortasinda biçakli kavgasi, cep telefonu kamerasina yansidi. Görüntülerde, gençlerden birinin biçagi defalarca savurdugu, digerinin ise güçlükle kurtuldugu görüldü.
 
Olay, merkez Seyhan ilçesi Inönü Caddesi'nde meydana geldi. Kimligi belirsiz iki genç arasinda çikan tartisma, kisa sürede kavgaya dönüstü. Taraflardan biri, yaninda tasidigi biçagi çekip, digerine saldirdi.
Genç, hasminin biçagi defalarca savurdugu hamlelerinden yara almadan kurtuldu. Çevredekilerin araya girerek taraflari ayirdi. Bir süre tartisan gençler, daha sonra bölgeden uzaklasti.Bu arada kavga ani, yoldan geçen bir araçtaki kisi tarafindan cep telefonu kamerasiyla görüntülendi. Görüntülerde, elinde biçak bulunan kisinin biçagi karsisindaki kisiye defalarca savurdugu, hasminin ise güçlükle kurtuldugu görüldü.


  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı