Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ceyhan Belediyesi koronavirüs tedbirlerini elden bırakmıyor!

Ceyhan Belediyesi koronavirüs tedbirlerini elden bırakmıyor!

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

Ceyhan Belediyesi ekipleri koronavirüs tedbirleri kapsaminda Ceyhan’in  dört bir yaninda ilaçlama ve dezenfekte çalismalarina devam ediyor.

Ceyhan Belediyesi ekipleri tarafindan yürütülen dezenfekte ve ilaçlama çalismalari kapsaminda ilçenin dört bir yaninda dezenfekte çalismalarina devam ediyor. Otogar, sehir içi dolmuslar, Adana Ceyhan koop, Ilçe Saglik Müdürlügü, ATM’ler, dolmus duraklari, parklar, Kent Meydani ve Kamyon garaji olmak üzere kapsamli dezenfekte çalismasi yapan ekipler Koronavirüsün yayilma ihtimalinin yogun oldugu alanlarda dezenfekte çalismasi yürütüldü.

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, “Tüm dünyada oldugu gibi ülkemizde de koronavirüs insan sagligini tehdit etmeye devam ediyor. Ekiplerimizin özverili çalismalari ile kent merkezinin dört bir tarafinda dezenfekte çalismasi yapiliyor.  Ekiplerimizin çalismalarini bizzat  takip ederek ve vatandaslarimizin daha duyarli olmasini maske mesafe ve temizlik kurallarina uymalarini rica ediyorum. Sizlerin sagligi her seyden önce gelir. Vatandaslarimizin sagligi için yorulmadan çalismaya devam edecegiz” dedi.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli