Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

CEYHAN BU DÜĞÜNÜ KONUŞUYOR

CEYHAN BU DÜĞÜNÜ KONUŞUYOR

ADANA BÖYLE BİR DÜĞÜN GÖRMEDİ

CEYHAN BU DÜĞÜNÜ KONUŞUYOR

ADANA BÖYLE BİR DÜĞÜN GÖRMEDİ

Ceyhan İlçesi’nin en kalabalık ailelerinden birisi olan Dündar Ailelerinden  hayırsever iş adamı Kenan Dündar’ın Yakışıklı oğlu Ezel Dündar, Gizem Gürtaş ile dünya evine girdiler.

Toros Beton sahibi Salim ve  Deniz Gürtaş’ın Dünyalar güzeli kızı gönlünü kaptırdığı Ceyhan’ın tanınmış ailelerinden Hayırsever işadamı Kenan  ve Senem Dündar’ın yakışıklı oğlu Ezel Dündar ile hayatlarını birleştirerek mutluluğa adım attılar.

Adana’da Gala viding’te yapılan bu muhteşem düğüne  Önceki dönem Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Baş danışmanı Hüseyin Sözlü,Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem,Belediye meclis üyeleri STK Temsilcileri İşadamları, ve siyasetin önde gelen isimlerinin yanı sıra yaklaşık 2500 kişinin katıldığı düğünde Geline Kilolarca altın takıldı.

Sanatçı Derya Ulu’nun sahne aldığı bu unutulmaz düğünde İş adamı Kenan Dündar  ise 'Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dost ve akrabalarıma saygılar sunuyorum. Birlik ve beraberliğimiz her zaman bir bütün olsun ve daim olsun' ifadelerini kullandı.

 

ADANA 'İLK KEZ BÖYLE BİR KALABALIK DÜĞÜNE EVSAHİPLİĞİ YAPTI

 

Düğüne katılan konuklar ise , ilk defa bu kadar kalabalık bir düğüne iştirak ettiğklerini ifade ederek, 'Çok düğünlere gittik, çok düğünler gördük ama bu kadar kalabalığını görmedik. Bu katılımlar her şeyi güzelleştiriyor. Özellikle birlik ve beraberliği. Bizim de  özellikle birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız var. Bu çerçevede gelin ve damada her iki cihanda saadet diliyoruz' dediler .

Binlerce kişinin Dündar ve Gürtaş ailelerinin bu Mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak,geç saatlere kadar eğlendiler.

Çukurova Flashhaber Gazetesi olarak Bu Mutlu çiftlere bir Ömür boyu mutluluklar diliyoruz    



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli