Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

CEYHAN BELEDİYESİ 1. KİTAP FUARI AÇILIYOR

CEYHAN BELEDİYESİ 1. KİTAP FUARI AÇILIYOR

CEYHAN BELEDİYESİ 1. KİTAP FUARI AÇILIYOR

CEYHAN BELEDIYESI 1. KITAP FUARI AÇILIYOR

 Ceyhan Belediyesi’nin düzenledigi, Ceyhanli kitapseverleri yazarlar ve yayinevleriyle bir araya getirecek 1. Kitap Fuari yarin açiliyor.  18-27 Ekim tarihleri arasinda Ceyhan konser alaninda düzenlenecek olan fuar 10:00 ve 22:00 saatleri arasinda ziyarete açik olacak. 

Seçildigi günden bu yana egitime ve özellikle yeni nesillerin kültürel gelisimine katkida bulunacak hizmetlere imza atan Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar Ceyhan’da bir ilki daha gerçeklestirerek Ceyhan halkini kitap fuarinda yayinevleri ve yazarlarla bir araya getirecek.

 

“Ceyhan’da Daha Çok Okuyan, Aydin Nesiller Için Çalisiyoruz”

 

14 yayinevi ve 40 markanin katilimiyla gerçeklesecek ve onlarca yazari kitapseverlerle bulusturacak  Ceyhan Belediyesi 1. Kitap Fuari’nin açilacaginin müjdesini veren Baskan Kadir Aydar : “ 1.’sini gerçeklestirecegimiz Kitap Fuari ilçemizin kültürel gelisimi, çocuklarimizin, gençlerimizin egitim hayati ve ülkemizin gelecegi için büyük önem arz etmektedir. Maalesef dünya kitap okuma oranlarina bakildiginda ülkemiz 86. siradadir. Kitap okuma oranlarini arttirmak hem bir birey hem de yönetici olarak bizim görevimiz. Yarinin Türkiye’sini bugünün kitap okuyan, düsünen, bilimi ve sanati bütün hayatinin parçasi haline getirmis nesiller yönetsin istiyoruz.  Bu nedenle Ceyhan’da daha çok okuyan, aydin nesiller için çalisiyoruz ve yine bu nedenle kitap fuari, egitim organizasyonlari gibi etkinliklere agirlik veriyoruz.”dedi.

 

Ünlü Yazarlar Okurlariyla Bulusacak

Ceyhanlilar, ilki düzenlenecek olan kitap fuarinda birçok ünlü yazarla bir araya gelip tanisma sansi bulacak. 25 Ekim günü 19.30'da Gazeteci Yazar Ismail Saymaz konferans verecek ve ardindan kitaplarini imzalayacak.  Fuara ayrica Bekir Öztürk, Ahmet Eroglu, Murat Ali Bilkay, Ali Ibrahim Öz, Tolga Uluaydin, Erkan Karasoy, Köksal Aydin, Necla Karatas, Yilçay Atar, Serkan Emir’in yani sira,Ceyhanli yazarlar da okurlariyla bulusacak.



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı