Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Çocukları uyuşturucuya alıştırıp torbacı yapan engelli tutuklandı

Çocukları uyuşturucuya alıştırıp torbacı yapan engelli tutuklandı

Adana'da çocukları önce uyuşturucu bağımlısı yapıp sonrada torbacılık yaptırdığı öne sürülen engelli zanlı ile birlikte 3 kişi tutuklandı.

Çocuklari uyusturucuya alistirip torbaci yapan engelli tutuklandi
Adana'da çocuklari önce uyusturucu bagimlisi yapip sonrada torbacilik yaptirdigi öne sürülen engelli zanli ile birlikte 3 kisi tutuklandi.
Adana Emniyet Müdürlügü Narkotik Sube Müdürlügüne bagli ekipleri, merkez Yüregir ilçesine bagli Basak ve Seyhan ilçesine bagli Dumlupinar mahallelerinde uyusturucu satildigi ihbari üzerine harekete geçti. Polis iki mahalleye es zamanli yaptigi baskinda Basak Mahallesinde bonzai satan engelli Mustafa Y. isimli sahsi 1.63 gram bonzai ile birlikte yakaladi.
Mustafa Y.'nin yaninda Durmus Can I. (28) ve K.A.'da (17) yakalandi. Dumlupinar Mahallesinde ise 2 pakette 6,54 gram bonzai sattigi öne sürülen Yasin G. (27), Mahir A. (19) yakalandi. Polis zanlilari emniyete götürüp sorguya aldi.
Zanlilardan K.A. engelli Mustafa Y.'nin kendilerini önce uyusturucuya alistirdigini daha sonrada uyusturucu sattirdigini kendilerine para vermedigini paranin hepsini Mustafa Y.'nin aldigini sadece bir iki içimlik uyusturucu verdigini öne sürdü.
Zanlilar sorgularinin ardindan adliyeye sevk edildi. Zanlilardan Mustafa Y.'nin de aralarinda oldugu 3 kisi tutuklandi. Diger zanlilar tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakildi


  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı