Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Çukurova’da renklerin kardeşliği...

Çukurova’da renklerin kardeşliği...

Çukurova Belediyesi, Kurtuluş Parkında Adana Demirspor ve Adanaspor’un sembol isimlerinin verildiği iki kitaplık yaptırdı.

Adana Demirspor tribünlerinin sembol ismi Yastik Dayi, Adanaspor tribünlerinden Ibo Dayi ve Adanaspor tribün lideri Refik Gül’ün esi Belkis ile kizi Duru Balim ve geçtigimiz yil kaybettigimiz Adanali spor spikeri Emre Gönlüsen’in adinin verildigi kitapliklar Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’in katildigi törende açildi.

Baskan Soner Çetin açilista yaptigi konusmada Adana Demirspor ile Adanaspor’un bu kentin kardes kulüpleri oldugunu vurguladi. Adana Demirspor’un bu yil Süper Lige çikacagina inandigini belirten Baskan Soner Çetin, Adanaspor’un kenetlenerek gelecek yil Süper Lige çikmasini umut ettigini söyledi.

Baskan Soner Çetin, “Benim siyasi anlayisimda ahde vefa çok önemlidir. Burada Adana Demirspor ve Adanaspor camialarinin önemli isimlerinin verildigi iki kitaplik yapildi. Emegi geçenlere tesekkür ediyorum. Bunlar park kütüphanelerinin ilki degil. Daha önce de farkli parklarda bu kitapliklardan yaptirdik. Bundan sonra da devami gelecek” dedi.

 

Yastik Dayi-Ibo Dayi ve Emre Gönlüsen-Belkis-Duru Balim kitapliklarinin açilisina CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Sevkin, CHP Adana eski Milletvekili Zülfikar Inönü Tümer ve her iki takim taraftarlari da katildi.



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false