Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ÇUKUROVA'DAN SONRA SEYHAN DA ''BOZAN' İLE YOLA DEVAM DEDİ

ÇUKUROVA

ÇUKUROVA'DAN SONRA SEYHAN DA ''BOZAN' İLE YOLA DEVAM DEDİ

ÇUKUROVA'DAN SONRA SEYHAN DA ''BOZAN' ILE YOLA DEVAM DEDI

 

Geçtigimiz günlerde Çukurova ilçesinde bulunan spor kulüplerinin tam destegini alan ASKF Baskani Dr Ahmet Bozan'a bu sefer büyük bir destek Seyhan ilçesinden geldi.

 

Seyhan ilçesinde bulunan kulüplerden çok büyük bir çogunlugu, ASKF Baskani Dr Ahmet Bozan ve ekibi tarafindan bizzat ziyaret edilerek ve görüsülerek destekleri istendi. Amatör spor kulüplerimizden su ana kadar görüsme saglananlardan tamamina yakini, gelecek Eylül ayinda yapilmasi planlanan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Baskanligi seçiminde ''Bozan Ile Yola Devam'' karari alarak desteklerini açikladilar.

 

Seçim zamani degil, göreve geldigimiz ilk günden bu yana kulüplerimizi mümkün oldugunca ziyaret etmeyi ilke edindiklerini, bu ziyaretlerine devam edeceklerini ve herkesi birlik ve beraberlige davet edeceklerinin altini çizen ASKF Baskani Bozan :

Bizlere büyük oranda destek veren ve teveccühlerini ekibimizden yana kullanan tüm amatör spor gönüllülerine minnettariz. Ilk günkü askla ''Gruplarin Degil Çogunlugun Sesi Olacagiz'' Bu çogunluk ise aslolan Kulüplerimizdir, dedi.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı