Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

DAHA KARPUZ KESECEĞİZ; EVİNDE KAL ADANA!

DAHA KARPUZ KESECEĞİZ; EVİNDE KAL ADANA!

DAHA KARPUZ KESECEĞİZ; EVİNDE KAL ADANA!

Türk Egitim Sen Adana 1 Nolu Subesi, sosyal sorumluluk kapsaminda paylastigi çagrida, Adanalilar’dan evinde kalmalarini istedi.

#EvindeKalAdana ve #TürkEgitimSen Adana1 Sosyal Sorumluluk Mesaji Hashtag yapan Türk Egitim-Sen Adana 1 Nolu Sube Baskani Durdu Mehmet Girgeç, Adanalilardan evden çikmamalarini rica ederek, koronavirüse karsi uyarilarda bulundu.

Koronavirüs salgininin en az hasarla atlatilmasi için insanlarin evlerinde kalmasi gerektigini belirten Girgeç, sosyal medyadaki mesajinda sunlara degindi:

“Türk Egitim-Sen Adana 1 Nolu Sube olarak Adanali hemserilerimizden ricamizdir: Ulu Camii’de namaz kilmaya, Menderes’te manzara seyretmeye, Mangal Park’ta mangal yakmaya, Merkez Park’ta gezmeye, Tasköprü’den geçmeye, Büyük Saat’te yürümeye, Küçük Saat’te güvercinlere yem atmaya, Çarsi merkezinde kebabinin yaninda salgam içmeye, Yumurtalik’ta ve Karatas’ta çimmeye, Kozan’da ciger yiyip Pozanti’ya ve Karaisali’ya yaylaya gitmeye, “Adanaliyik Allah'in adamiyik. Bici yerik, salgam içerik. Uçaga kafa atar, trene çelme takarik!” demeye devam etmek için bu salgin günlerinde:

#EvindeKalAdana

#TürkEgitimSenAdana1SosyalSorumlulukMesaji”



  • Salı 29.2 ° / 15.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.5 ° / 16.6 ° Güneşli
  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli