Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Doğumdan 1 hafta sonra ameliyat kıyafetiyle sokakta bulundu

Doğumdan 1 hafta sonra ameliyat kıyafetiyle sokakta bulundu

Seyhan ilçesine bagli Döseme Mahallesi'nde meydana gelen olayda Seyhan Belediyesi ekipleri Yasar Kemal Kültür Merkezi önünde üzerinde ameliyathane kiyafeti olan bir kadinin yattigini fark etti.

POLISE VE SAGLIK EKIPLERINE HABER VERILDI

Bunun üzerine ekipler olayi hemen polise ve saglik ekiplerine haber verdi. Belediye görevlileri, bir taraftan da kadin ile konusmaya çalisti. Kadin, yeni dogum yaptigini bebegine el koyduklarini kendisinin de hastaneden çiktigini, kalacak yeri olmadigi için bir haftadir burada yattigini söyledi. Olay yerine gelen saglik ekipleri, genç kadini kontrol edip herhangi bir saglik problemi olmadigini belirleyince polis, genç kadini alip götürdü.

 

15 YASINDA BASLIK PARASIYLA EVLENDIRILDI

Isminin Kader K. (25) oldugu ögrenilen genç kadinin ifadesinde, 15 yasinda ailesinin kendisini baslik parasi karsiligi evlendirdigini, bu evlilikten 3'ü kiz 4 çocugu dünyaya geldigini, ancak esinin kendisini sürekli dövdügü için dogustan olan zeka geriliginin arttigini, bu nedenle 1 yil önce kocasinin kendisini biraktigini, annesinin evine döndügünü, yaklasik 10 ay önce de kayboldugunu anlattigi ögrenildi.

AILESINE TESLIM EDILDI

Kayboldugu sirada hamile kalinca ailesinin kendisini istemedigini, hamile oldugu dönemlerde çogu zaman sokaklarda kaldigi ögrenilen kadinin Adana Sehir Hastanesi'nde dünyaya getirdigi kiz çocuguna bakamayacagi için bebegin devlet korumasina alindigi, hastaneden taburcu olduktan sonra ailesine gitmeyip sokaklarda kalmaya karar verdigini söyledigi ögrenildi. Genç kadin, polis tarafindan ailesine teslim edilirken, bebegin Adana Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü ekipleri tarafindan alinarak sevgi evlerine yerlestirildigi ögrenildi.



  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.8 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı