Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

DSİ 6. BÖLGE’DE YİNE BİR SKANDAL

DSİ 6. BÖLGE’DE YİNE BİR SKANDAL

DSİ 6. Bölge Müdürlüğüne bağlı Makine imalat ve Donatım Şube müdürlüğünde geçtiğimiz yıl içerisinde Mustafa Karanınoğlu’na ait Karalar taşımacılık şirketi’ çalışanları tarafından Dozer ve vinçlere koyulan Motor yağlar

DSI 6. BÖLGE’DE YINE BIR SKANDAL

DSI 6. Bölge Müdürlügüne bagli Makine imalat ve Donatim Sube müdürlügünde geçtigimiz yil içerisinde Mustafa Karaninoglu’na ait Karalar tasimacilik sirketi’ çalisanlari tarafindan Dozer ve vinçlere koyulan Motor yaglarinin çalindigi iddia edildi.

Adana’nin utanç yüzü oldugu iddia edilen DSI 6. Bölge Müdürlügündeki yasanan skandallara kulak tikayan yetkilileri göreve davet eden gazetemiz Devletin önemli kurumlarindan birisi olan DSI’nin Adana’da bazi müdür ve yardimcilarinin bilgisi dahilinde Karalar tasimacilik sirketine peskes çekildigi iddia edilerek Devletin mali mazot ve Motor yaglarini çaldiklari ileri sürüldü. Geçmisi saibeyle dolu kisilerin hala Devleti soymalarina göz yuman Bürokratlarin ise sessiz kalmasi merak konusu olurken bu vurguna kim dur diyecek. Alin teriyle evine bir parça ekmek götürmeye çalisan insanlarin hakkini gasp eden bu milletin vergisiyle alinan Mallara göz diken haram zadelerin saltanati acaba ne zaman bitecek?Kamuoyu bu sorularin cevabini bekliyor.

 



  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false