Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

DSİ ARAÇ SİGORTALARININ YAPIMINI KM'LERCE UZAKTA BİR ŞİRKETE PEŞKEŞ ÇEKİLMİŞ

DSİ ARAÇ SİGORTALARININ YAPIMINI KM

ELAZIĞLI MÜDÜRDEN KOMİSYON KARŞILIĞI MEMLEKETLİSİNE SİGORTA KIYAĞI

DSİ 6. Bölge Müdürlüğüne bağlı Makine İkmal ve Donatım şube müdürü Süleyman Akgün, ve Bölge Müdür yardımcısı Bekir Pehlivan’ın bilgisi olduğu iddia edilen DSİ’nin resmi araçlarını geçtiğimiz yıl  Elazığ’da bulunan Fatma Subay Sigortaya yaptırdıkları ileri sürüldü.

DSİ’ 6 bölge Müdürlüğünde hangi taşı kaldırsak altından Bekir Pehlivan ve Süleyman Akgün’ün çıkması,Kamuoyu tarafından dillendirilirken bir iddiada   Normalde DSİ’ye ait araçların sigortalarını Ankara Genel Müdürlük yaparken Pandemiden dolayı geçtiğimiz yıllarda Müdürlerin inisiyatifine bırakılan  araç sigortalarını Elazığ’lı olduğu iddia edilen Makine ikmal ve Donatım Şube Müdürü Süleyman Akgün’ün kendi Memleketinde olan Fatma Subay sigortaya komisyon karşılığı verdiği ileri sürülürken bu komisyon ücretinde Bekir Pehlivan’ında pay aldığı iddia edildi.

Süleyman Akgün’ünün Elazığ’da bazı paravan olduğu iddia edilen Sigorta şirketlerine ne kadar fiyat vermeleri gerektiği konusunda bilgi verdiği ileri sürülürken Adana’da bu işi yapan en az 50 şirket varken neden Elazığ’a sigorta işleri verildi. Fatma Subay sigorta’dan İş karşılığı Bekir Pehlivan ile birlikte ne kadar Komisyon aldınız? Kamuoyu bu cevapların sorularını bekliyor.

Devamı gelecek;

 



  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli