Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdem; ‘Biz koltuk değil, biz hizmet sevdalısıyız’

Erdem; ‘Biz koltuk değil, biz hizmet sevdalısıyız’

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve Başkan Yardımcısı İlker Önük, Kızıldere Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem ve Baskan Yardimcisi Ilker Önük, Kizildere Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Güler yüzlü mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Baskan Erdem, “Bizler makamda oturmak için görevlendirilmedik, her zaman sahada ve vatandaslarimizla beraberiz” dedi.

Mesaisinin büyük bir kismini ve özellikle hafta sonlarini kirsalda bulunan tüm mahallelere ayiran Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Baskan Yardimcisi Ilker Önük ile beraber Kizildere Mahalle Muhtari Hüseyin Dogan Günes ve mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Sehir merkezinde üst düzeyde yapilan çalismalarin yani sira kirsalda bulunan mahalleleri hizmetten yoksun birakmadiklarini ifade eden Baskan Erdem, “Köy çikarmalarimiz devam ediyor, hizmet seferberligimiz devam ediyor, Büyüksehir Belediyemiz Derman Ekibi ve Ceyhan Belediyemiz Kadin Eli Ekiplerimiz çalismalarina devam ediyor. Biz yine durmuyor diger mahalle sakinlerimizle bir araya geliyor istek ve taleplerini dinliyoruz” dedi.

Mahalle Muhtari Hüseyin Dogan Günes ve mahalle sakinlerine gösterdigi yakin ilgi ve alakadan dolayi tesekkür eden Baskan Erdem, “Memuriyet hayatim boyunca hep sahada vatandaslarimizin yanindaydim. Rabbim belediye baskanligi koltugunu nasip etti ve yine vatandaslarimizla iç içeyim. ‘Biz koltuk sevdalisi degiliz, biz hizmet sevdalisiyiz’ makamda oturmak benim tarzim degil, her mahallemizi geziyorum, her kapiyi çaliyorum, hizmet üretmek için gece gündüz çalisiyorum.

Bugün Kizildere Mahallemizin sicak kanli insanlarini Baskan Yardimcimiz Ilker Önük ile birlikte ziyaret ettik, hemsehrilerimize mahallemize yapacaklarimizi anlatip, talep ve önerilerini dinledik. Ihtiyaç sahibi hemsehrilerimize gida kolisi dagitimi gerçeklestirdik. Bu sicak karsilama için basta sayin muhtarim Hüseyin Dogan Günes ve kiymetli hemserilerime cani gönülden tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı