Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erdem; 'Kitaplar, Uygarlığa Yol Gösteren Işıklardır'

Erdem;

BAŞKAN ERDEM, ŞEHİT ERTAN SEVİM ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİ

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Kütüphane haftasi nedeniyle Sehit Ertan Sevim Ortaokulunu ziyaret ederek ögrencilerle bir araya geldi. Tüm siniflari tek tek dolasan Baskan Erdem ögrencilere kitap hediye ederek, gelecegin teminati çocuklarin en iyi sekilde yetismesinin birinci öncelikleri oldugunu söyledi.

Bu bilinçle hareket ettiklerini ve her firsatta ögrencilerin ve egitimcilerin yaninda olduklarini ifade eden Ceyhan Belediye Baskani Hülya  Erdem; ' Bugün Kütüphane Haftasi ögrencilerimizle bir araya geldik. Sehit Ertan Sevim Ortaokulunu ziyaret ederek ögrencilerimize kitap hediye ettik. Onlarla bir arada olmanin mutlulugunu yasiyoruz. Kitap okuma aliskanliklarini gelistirmek ve bilinçlenmeleri için tüm okullarimizda benzer çalismalari yapmanin gayreti içinde olacagiz' dedi.

 

Gelecegimizin teminati çocuklarimizin her an yanlarinda olduklarini dile getiren Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; 'Ögrencilerimizin yüzlerindeki gülümsemeyi görmek bizleri mutlu ediyor. Amacimiz tüm ögrencilerimizin kitap okuma aliskanliklarini gelistirmek ve okuyan bir neslin yetismesine katkida bulunmaktir. Bu kapsamda okulumuzu ziyaret ederek ögrencilerimizle sohbet ettik. Bir nebze olsun yüzlerini güldürmek bizleri daha da mutlu ediyor. Ögrencilerimizle sik sik bir araya gelmeye devam edecegiz' dedi.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı