Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Erdem, sağlık çalışanlarına moral verdi...

Erdem, sağlık çalışanlarına moral verdi...

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hastaneleri, ilçe sağlık müdürlüğü ve 112 İstasyonlarını ziyaret etti.

14 Mart Tip Bayrami nedeniyle, saglik emekçilerini yalniz birakmayan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, geçtigimiz günlerde hayatini kaybeden Acil Tip Asistani Dr. Mehmet Ertane’nin mezarini ziyaret ederek güne basladi. Coronavirüs nedeniyle hayatini kaybeden Ertane’nin mezarina karanfil birakarak dua okuyan Baskan Erdem, daha sonra Ertane ailesini ziyaret etti. Rahmetli Doktor Mehmet Ertane’nin annesi Mehriban ve babasi Mehmet Ertane’ye üzüntülerini dile getiren Baskan Erdem, “Kahraman doktor evladimizin adini yasatmak bizim boynumuzun borcu. Ismini bir parkimiza vererek ona ve saglikçilarimiza olan minnetimizi gösterecegiz. Bu vesile ile hayatini kaybeden tüm saglik çalisanlarina rahmet, ailelerine sabir ve metanetler diliyorum” dedi.

“ONLARA MINNETTARIZ”

Ceyhan Devlet Hastanesi ve Özel Çinar Hastanesi’ndeki doktor ve hemsireleri ziyaret eden Baskan Erdem, 14 Mart Tip Bayramlarini kutlayarak çiçek takdim etti. Hastanede bulunan hasta yakinlari ile sohbet ederek, tedavi gören hastalara acil sifalar diledi.

 

“ILÇE SAGLIK MÜDÜRÜ VE EKIBINE ZIYARET”

Baskan Erdem, Ilçe Saglik Müdürü Hürrem Cebeci ve ekibine ziyarette bulundu. Basarili çalismalari ve Pandemi sürecinde özverili çalismalarindan dolayi Müdür Cebeci ve ekibine tesekkür eden Baskan Erdem, çiçek takdim ederek günlerini kutladi. Virüsle mücadele sürecinde Ceyhan Belediyesi Saglik Ekiplerinin, Müdür Cebeci’nin ekibinde yer almasindan büyük kivanç duyduklarini belirterek, “Bu zorlu süreçte saglik çalisanlarimizin yaninda olmaktan gurur duyuyoruz. Salgin döneminde insanüstü bir gayretle canlari pahasina mücadele eden saglik çalisanlarimiza minnettariz. Tüm saglik çalisanlarimizin 14 Mart Tip Bayrami’ni kutluyor, görevlerinde basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

Baskan Erdem günün sonunda Ceyhan’da bulunan 112 istasyonlarini ziyaret etti. Ambulans içinde hastaneye ulasana kadar hastalara acil müdahale yapan saglik personeli ve Acil Tip Teknisyenlerinin bayramini kutlayarak, hediye takdim etti.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli