Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Erkek tarafı, yurtta büyüyen genç kızı devlet babadan istedi...

Erkek tarafı, yurtta büyüyen genç kızı devlet babadan istedi...

Erkek tarafı, yurtta büyüyen genç kızı devlet babadan istedi...

Adana'da anne ve babasi bosaninca 4 kardesiyle birlikte Adana Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügüne bagli sevgi evlerine verilen Nursen Oral (23), büyüyüp devlet memuru oldu, Konya Defterdaligi'na atandi. Nursen, kendisine evlenme teklif eden polis memuru erkek arkadasi Ahmet Oruç'a 'Beni devlet okuttu, büyüttü ve meslek sahibi yapti. Bana asil babaligi devlet yapti. Beni devletten isteyin' dedi. Nursen'in istegi üzerine erkek tarafi Nursen'i kiz babasi olarak Adana Aile Çalisma ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Nevzat Özer'den istedi.

Adana Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Nevzat Özer'i arayan Nursen Oral, erkek arkadasinin kendisini istetecegini belirterek 'Müdürüm beni devletten istemelerini söyledim. Devlet baba olarak beni sizden isteyebilirler mi' dedi. Nursen'in sözleri karsisinda duygulanan Il Müdürü Özer ise teklifi kabul ederek, 'Nursen, öz baban yoksa devlet baban var. Biz senin her zaman arkandayiz. Ne gerekiyorsa yapmaya haziriz. Devlet bugüne kadar sana hem analik hem de babalik yapti. Bu mutlu gününde senin yaninda olmak bize seref ve gurur verir' diye konustu.

 

Konya'dan Adana'ya gelen erkek tarafi Nursen Oral'i Adana Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Nevzat Özer'den istedi. Bunun üzerine genç çifte mutluluk dileyen Özer, 'Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanimiz Zehra Zümrüt Selçuk'un sizlere selami var. Gençlerimiz birbirlerini sevmisler. Yuva kurmaya karar vermisler. Biz de kizimizi verdik gitti' dedi.Genç çiftlere tavsiyelerde de bulunan Nevzat Özer, 'Evlilikte '4 S' kurali vardir. Bunlar sevgi, saygi, sadakat ve sabirdir. '4 S' kuralini hayatiniz boyunca unutmamanizi istirham ediyorum' diye konustu.Kiz isteme merasiminde gözyaslarina hakim olamayan Nursen Oral, 'Bizi büyüttün, okuttun, meslek sahibi yaptin. Simdi de evlendiriyorsun. Iyi ki varsin devlet babam' dedi.Kiz isteme merasiminin ardindan genç çifte yüzüklerini Özer takti.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı