Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Eski sevgilisinin arkadaşını rehin aldı

Eski sevgilisinin arkadaşını rehin aldı

Adana'da, kendisini terk ettiği öne sürülen sevgilisinin arkadaşını rehin alıp, boğazına bıçak dayayarak küfür ve tehditler savurduğu görüntüleri genç kıza gönderince gözaltına alınan şüpheli, görüntülerin kurgu olduğunu öne

Eski sevgilisinin arkadasini rehin aldi
 
Adana'da, kendisini terk ettigi öne sürülen sevgilisinin arkadasini rehin alip, bogazina biçak dayayarak küfür ve tehditler savurdugu görüntüleri genç kiza gönderince gözaltina alinan süpheli, görüntülerin kurgu oldugunu öne sürünce serbest birakildi. Bilgisine basvurulan Ceren ile bogazina biçak dayanan arkadasi Anil H. de sikayetçi olmadi.
Alinan bilgiye göre, Mavi Bulvar'daki bir sitede oturan Kemal A., Ceren adindaki sevgilisi kendisini terk edince arkadasi Anil H.'yi 18 Mart Persembe günü evine çagirdi. Iddiaya göre, Anil H.'nin bogazina biçak dayayan Kemal A., 'Ceren gelir misin' dedirterek video çekip, genç kiza gönderdi. Kemal A.'dan korkup saklandigi ileri sürülen genç kiz, polis ekiplerinden yardim istedi.
Kemal A., olaydan bir hafta sonra gözaltina alindi. Polis, eski sevgili ve görüntülerdeki Anil H.'yi de bilgisine basvurmak için emniyete çagirdi.
Görüntülerin kurgu oldugunu öne süren Kemal A., serbest birakildi. Genç kiz ile görüntülerdeki arkadasi Anil H. de Kemal A.'dan sikayetçi olmadi.
Kemal A.'nin bogazina biçak dayadigi Anil H., paylastigi videoyla, 'Herkese merhaba. Videodaki kisi benim. Hiçbir sekilde tehdit altinda degilim. Video gerçek degil. O kisiyle tamamen kurgu. O kisi arkadasimin eski sevgilisi. Aralarinda ne olay geçti bununla ilgili bilgim yok. O video emniyete gitti. Ifade de verdim. Yani video gerçek degil. O kisiyle aramizda bir sorun yok. Inanmazsaniz annemle de konusturabilirim sizi. Bir sikinti yok, gayet iyiyim saglikliyim' ifadelerini kullandi.
Sosyal medya kullanicilari, görüntülerin kurgu olduguna inanmayinca Anil H., Kemal A. ile birlikte evde bulusup, yeni bir görüntü daha paylasti. Görüntülerde Anil H., 'Merhaba, bugün 1 Nisan saat 08.50 ve su anda sabahin en erken saatlerinde Kemal'i yanima çagirdim. Videonun gerçek olmadigini, tehdit altinda olmadigimi anlatmak ve bunu da kanitlamak için video çekecegim diye söylemistim. Tehdit altinda degilim, zorla burada degilim. Hatta kendisini ben çagirdim evime. Bu 1 aylik mesele zaten, kapandi, bitti. Ifadeler verildi, her sey yapildi. Bununla ilgili gereken yapildi. Su anda bununla ilgili hiçbir sikinti yok' dedi.
Anil H.'nin ardindan konusan Kemal A. ise, 'Öncelikle tüm Türkiye'den özür diliyorum. Bunun için çok pismanim. Anil zaten benim kardesim. Bunlar sadece kurgu. Biz bir oyun yapalim dedik, oyun da bir saka. Ne olduysa anlamadik ama gerçekten tüm Türkiye'den özür diliyorum' ifadelerini kullandi.


  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false
  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false