Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Esnafın sorununu Soner Çetin çözdü

Esnafın sorununu Soner Çetin çözdü

Aşırı yağışlarda su baskınlarının yaşandığı Mahfesığmaz Mahallesi 79061 sokakta Çukurova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce başlatılan çalışmalar Başkan Soner Çetin tarafından denetlendi. Başkan Soner Çetin, kot farkın

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Fen Isleri Müdürlügü ekiplerinin Mahfesigmaz Mahallesi 79061 Sokaktaki çalismalarini denetledi. Sokagin Adnan Kahveci Bulvari girisindeki bölümün Büyüksehir Belediyesi’nin daha önceki yönetimi döneminde araç trafigine kapatilmasiyla ortaya çikan sorundan dolayi sokakta özellikle yogun yagislarda su baskinlari yasaniyordu. Sokakta faaliyet gösteren yüzden fazla esnafin sikayeti üzerine yerinde incelemede bulunan Baskan Soner Çetin, gerekli çalismalarin baslatilacagi sözünü vermisti.

Baskan Soner Çetin bu sözünü tuttu ve Mahfesigmaz Mahallesi 79061 sokakta çalismalar baslatildi. Sokaktaki asfalt kazindi, kot farki düzenlendi ve yeni asfalt serilmesine baslandi. Çalismalari denetleyen Baskan Soner Çetin, yetkililerden bilgi aldi. Sorunun önceki dönem Büyüksehir yönetiminin Adnan Kahveci Bulvari ile Sehitler Bulvari’nin kesistigi kavsaktaki akilli kavsak çalismasindan kaynaklandigini belirten Baskan Soner Çetin, “Sokagin Adnan Kahveci Bulvari girisi bu kavsak çalismasindan dolayi araç trafigine kapatilmis. Bundan dolayi esnaf magdur oldu. Ayrica kot farkindan dolayi asiri yagislarda yukaridan gelen su tahliye olacak yer bulamadigi için su baskinlariyla esnaf bir kez daha magdur oldu” dedi.

Baskan Soner Çetin, o zaman magduriyetin giderilmesi için söz verdiklerini animsatarak, “Büyüksehir Belediyesi ile bir hazirlik yaptik. Simdi çalismalar basladi. Kot farki ayarlaniyor ve ASKI Genel Müdürlügü buraya mazgallar yapti. Sorunun çözülecegini umuyoruz. Eger bu çalisma çözüm olmazsa yeni projeleri masaya yatiracagiz. Sokagin bulvar kisminin araç trafigine açilmasi için de girisimlerimiz olacak. Esnafin magduriyetini tamamen giderecegiz” seklinde konustu.

Sokakta faaliyet gösteren esnaf da sorunlarina duyarli yaklastigi için Baskan Soner Çetin’e tesekkür etti. Baskan Soner Çetin, denetimin ardindan esnafla sohbet etti, sorunlarini dinledi.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli