Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Evde patlama: 1'i çocuk 3 kişi ağır yaralandı

Evde patlama: 1

Adana'da 1'i çocuk 3 kişi evde meydana gelen patlamada ağır yaralandı. Yaralılardan birinin olaydan 30 dakika önce fotoğraf çektirip, “Bu fotoğrafı ben ölürsem sosyal medyada paylaş” dediği öğrenildi.

Evde patlama: 1'i çocuk 3 kisi agir yaralandi
 
Adana'da 1'i çocuk 3 kisi evde meydana gelen patlamada agir yaralandi. Yaralilardan birinin olaydan 30 dakika önce fotograf çektirip, “Bu fotografi ben ölürsem sosyal medyada paylas” dedigi ögrenildi.
Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yüregir ilçesi Bahçelievler Mahallesi 1491 Sokaktaki müstakil evde meydana geldi. Iddiaya göre, Senol Sarihan'i (35) esi Kezban Sarihan bir süre önce terk etti. Bugün de Senol Sarihan'in arkadasi Ferdi K. onu ziyaretine geldi. Iki arkadas evde patlayici ile ugrasirken patlama meydana geldi. Evde bulunan Senol Sarihan'in oglu Emirhan Sarihan ile birlikte 3 kisi yaralandi. Sarihan'in diger çocugu ise ayni odada olmadigi için sans eseri yaralanmadi. Patlama sonrasi evde büyük hasar meydana geldi. Evin bütün camlari kirilirken patlamanin oldugu odadaki esyalar da kullanilamaz hale geldi. Yaralilar ise ambulanslarla hastanelere kaldirildi. Yaralilarin durumunun agir oldugu ögrenildi.
Senol Sarihan'in ise olaydan yaklasik 30 dakika önce evinin bahçesinde fotograf çektirip “Bu fotografi ben ölürsem sosyal medyada paylasin” dedigi ögrenildi.
Polis patlamayla ilgili inceleme baslatti.


  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli