Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Evinde bıçakla öldürülmüş olarak bulundu

Evinde bıçakla öldürülmüş olarak bulundu

Adana'da yalnız yaşayan bir kişi evinde bıçakla öldürülmüş halde bulundu.

Evinde biçakla öldürülmüs olarak bulundu
Adana'da yalniz yasayan bir kisi evinde biçakla öldürülmüs halde bulundu.
Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bagli Yesiloba Mahallesi nde 4 katli evde meydana geldi.
Iddiaya göre, esinden bosanan ve tek yasayan Ertan Ürün'den (55) Mersin'de yasayan agabeyi Ata Ürün 4 gündür haber alamadi.
Bu nedenle Ürün kardesinin komsusu Mecit Koncuk'u arayarak, “Kardesimden haber alamiyorum evine gidip bakabilir misin” dedi. Bunun üzerini Koncuk eve gidip zili çaldi ancak kapiyi açan olmadi. Koncuk, Ürün'ün basina bir sey gelmis olabilecegini düsünerek polise ve saglik ekiplerine haber verdi.
Olay yerine gelen polis de kapiyi açtiramayinca itfaiye ekipleri gelip kapiyi açti. Eve giren polis ve saglik ekipleri Ürün'ün yerde hareketsiz yattigini gördü. Saglik ekiplerinin yaptigi ilk incelemede Ürün'ün vücudunun çesitli yerlerinden biçaklandigini tespit etti. Ayrica Ürün'ün birkaç gün önce biçaklandigi belirlendi.
Ürün'ün cenazesi ilk incelemenin ardindan otopsi için ali tip kurumu morguna kaldirildi. Polis ise evde inceleme baslatti. Polis öncelikle evden bir sey çalinip çalinmadigina bakip, cinayeti kim ya da kimlerin isledigini çözmek için kapsamli çalisma baslatti.


  • Perşembe 24.1 ° / 11.6 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli