Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Genç kız zorla amcasının oğluyla nişanlandırılmış!...

Genç kız zorla amcasının oğluyla nişanlandırılmış!...

Merkez Yüreğir ilçesi Yeşilbağlar Mahallesi'nde gece yarısı meydana gelen olayda Büşra D. (17) iddiaya göre ailesinin evlenmesine karşı çıktığı Bayram T. (20) ile gece saatlerinde kaçtı.

Merkez Yüregir ilçesi Yesilbaglar Mahallesi'nde gece yarisi meydana gelen olayda Büsra D. (17) iddiaya göre ailesinin evlenmesine karsi çiktigi Bayram T. (20) ile gece saatlerinde kaçti.

Bunun üzerine Büsra D.'nin ailesi, kizlarini geri almak için Bayram T.'nin ailesine ait 4 katli binaya geldi. Kizlarinin Bayram T. ile kaçtigini söyleyen yakinlari, Büsra'nin eve dönmesini istedi.

KAPIYI AÇMAYA ÇALISTILAR

Bayram T.'nin yakinlari ise kendilerinden haber alamadigini belirtip, nerede olduklarini bilmediklerini söyledi. Daha sonra binanin 4'üncü katindaki teras dairesinin bos oldugunu, burada olabileceklerini düsünen yakinlari, en üst kata çikarak, kapiyi açmaya çalisti. Kapinin kilitli oldugunu fark eden yakinlari, açmak için çaba sarf ettigi sirada dairede bulunan genç sevgililer Bayram T. ve Büsra D., iddiaya göre el ele tutusup, atladi. Agir yaralanan iki gencin yerde hareketsiz yattigini gören her iki gencin yakinlari, 112 Acil Çagri Merkezi'ni arayarak yardim istedi. Iki genç, olay yerine sevk edilen ambulanslar ile hastaneye kaldirildi. Vücutlarinin farkli yerlerinde kiriklar olan ve tedavileri devam eden yaralilarin hayati tehlikelerinin bulundugu ögrenildi. Polis, olayla ilgili sorusturma baslatti.

 

AMCASININ OGLUYLA NISANLAMISLAR

Sorusturmanin devaminda olayin detaylari ortaya çikti. Bayram T. ile B.D.'nin birbirini sevdigi ancak B.D.'nin ailesinin, genç kizi amcasinin ogluyla bir süre önce nisanlandigi ögrenildi. Olay günü de ailesiyle birlikte nisanlisinin evindeyken B.D.'nin sevdigi Bayram T. ile kaçtigini bunu ögrenen ailenin de çifti bulmak için harekete geçtigi belirlendi.

Adana Sehir Hastanesi ve Çukurova Üniversitesi Tip Fakültesi Balcali Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilan Bayram T. ve B.D.'nin kemiklerinin ve kafatasinin kirildigi bilinçleri kapali olarak yogun bakimda tedavilerinin devam ettigi ögrenildi.

IFADELERINE BASVURULDU

Gençlerin kendine gelip ifadesi alinana kadar olayin intihar girisimi olarak degerlendirilmesine karar verilirken, olay yerindeki dayi Enver T. ve genç kizin agabeyi Ibrahim D.'nin de ifadesi alindi. Enver T.'nin ifadesinde genç kizin agabeyinin kendisini arayarak kiz kardesini sordugunu Bayram T.'nin kaçirdigini söyledigini bunun üzerine kendisinin de çifti aramaya basladigini evde buldugunu ancak onlarla konusmadan çiftin el ele atladigini söyledigi ögrenildi. Ibrahim D.'nin ise kiz kardesinin amcasinin oglu ile nisanli oldugunu ancak Bayram T. tarafindan kaçirildigini onu ararken bulduklari sirada düstüklerini gördügünü söyledigi belirlendi.



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli