Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

GÖLBAĞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ 2. OLAGAN KONGRESİNİ YAPTI

GÖLBAĞLILAR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ 2. OLAGAN KONGRESİNİ YAPTI

BAŞKANLIK BAYRAĞI İKİNCİ DEFA YUSUF SAĞDIÇ’TA

GÖLBAGLILAR YARDIMLASMA VE DAYANISMA DERNEGI 2. OLAGAN KONGRESINI YAPTI

BASKANLIK BAYRAGI IKINCI DEFA YUSUF SAGDIÇ’TA

 

Adana’da en kalabalik üyeye sahip olan derneklerden birisi olan Gölbaglilar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi 2. Olagan Kongresini yapti.

Dernek binasinda gerçeklesen 2. Olagan Kongresinde Mevcut Baskan Yusuf Sagdiç,tekrar seçilirken Kongrede birlik ve beraberlik mesajlari verildi. Tek liste halinde gidilen kongre Saygi Durusu ve Istiklal Marsinin okunmasinin ardindan kisa bir konusma yapan mevcut baskan Yusuf Sagdiç, ikinci defa bu göreve laik gören üyelere tesekkür etti.Dernegin çalismalari hakkinda bilgi veren Baskan Sagdiç,Dünyayi  bir yildir etkisi altina alan Covid 19 Virüsüne de deginerek herkesi Hijyen Maske Mesafe ve uyulmasi gereken  Kurallari da hatirlatti.

Ayrica Bahari müjdeleyen 21 Mart Nevru Bayrami dolayisi ile görüslerini bildiren Baskan sadiç , Nevruz Bayrami'nin geçmisten günümüze birlik, beraberlik ve kardeslik duygusu içerisinde yasamamiza vesile olan istisna günlerden bir tanesi oldugunu söyledi.

 

Bahar mevsiminin bolluk ve bereketini, topragin dirilisini müjdeleyen Nevruz'un Türkiye'nin yani sira birçok ülkede de kutlandigini dile getiren Baskan Sadiç, 'Kültürel farkliliklarimiz bizleri ayristiran degil, aksine bütünlestiren unsurlardir. Farkliliklarimizi ve kültürel çesitliligimizi milletimizin birlik ve bütünlügünü perçinleyen, aramizdaki sarsilmaz kardeslik ve dayanisma hissiyatini kuvvetlendiren zenginligimiz olarak görüyoruz. Bu duygu ve düsüncelerle, baharin gelisini, doganin uyanisini müjdeleyen, bolluk ve bereketin simgesi olan Nevruz Bayrami'nin ülkemize birlik, beraberlik ve kardeslik getirmesini temenni ediyor, siz Gölbaglilar basta olmak üzere tüm  hemsehrilerime saglik, mutluluk, huzur ve bereket dolu yarinlar diliyorum' ifadelerini kullandi.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli