Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

'Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız'

'Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız'

SAMPIYON DEMIRSPOR

Yüregir Belediyesi’nin spora olan ilgiyi artirmak için düzenledigi ‘U-13 Fatih Mehmet Kocaispir’ turnuvasinin sampiyonu Adana Demirspor oldu.
Yüregir Belediyesi Spor Kulübü, Adana Demirspor, Adanaspor ve Adana Gençlerbirligi Spor Kulübü’nün katildigi tek devreli lig usulü ‘U-13 Fatih Mehmet Kocaispir’ turnuvasi tamamlandi.


Adana Gençlerbirligi Tesisleri’nde Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’in baslama vurusu ile geçen hafta açilisi yapilan turnuvada takimlar kiyasiya mücadele etti. Oldukça heyecanli geçen turnuvada genç yetenekler hünerlerini sergiledi.
Adana Gençlerbirligi’ni penaltilarla 4-3 maglup eden Adana Demirspor 9 puanla sampiyonlugunu ilan ederken, Gençlerbirligi 6, Yüregir Belediye Spor 3 ve Adanaspor puansiz olarak turnuvayi tamamladi.

 

Sampiyonluk kupasini Yüregir Belediye Baskan Yardimcisi Murat Bilal’in elinden alan Demirsporlu futbolcular büyük sevinç yasadi.
Adana Demirspor’u tebrik eden Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Çok güzel, heyecanli, dostça, centilmence mücadelelerin yasandigi turnuvamizda ter döken bütün takimlarimizi ve teknik heyetlerini tebrik ediyorum. Her zaman sporun ve sporcunun yaninda olmaya, benzer etkinlikler düzenlemeye devam edecegiz. Bütün sporcularimiza basarilar diliyor, sampiyon Demirspor’u kutluyorum” dedi.



  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı