Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

İŞ ADAMI KASIM ÖNÜK’TEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

İŞ ADAMI KASIM ÖNÜK’TEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Önükler Limited Şirketi Yönetim kurulu Başkanı Kasım Önük ,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajı yayınladı.

IS ADAMI KASIM ÖNÜK’TEN 23 NISAN ULUSAL EGEMENLIK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Önükler Limited Sirketi Yönetim kurulu Baskani Kasim Önük ,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami kutlama mesaji yayinladi.

 Baskan Önük ,  mesajinda, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ulusal egemenligin ilan edildigi bu anlamli günü, gelecegimizin güvencesi çocuklarimiza bayram olarak armagan etmistir. Bu bayram, Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklara verdigi degerin ve duydugu güvenin en büyük göstergesidir” dedi.

Gelecegimizi temsil eden çocuklarimiz, geçmisten aldiklari güçle milletimizin yarinlarini sekillendirecek oldugunu söyleyen Önük   “Aziz milletimizin yokluklar ve güçlükler içerisinde istiklal mücadelesinde gösterdigi azim ve kararlilik, bugün daha çagdas bir Türkiye için ortaya koydugumuz çabanin da ilham kaynagidir. Ulusal bayram olmanin ötesinde bütün dünyada evrensel bir özellik kazandirilmis oldugunu” ifade etti.

“RESMEN HAYATA GEÇIRILMIS ÖNEMLI GÜN”

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açilmasi ile millet egemenligi resmen hayata geçirilmis önemli bir gün olduguna vurgu yapan Önük,  “Atatürk tarafindan millet egemenligini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara armagan edilmistir. Meclisin açilis günü olan 23 Nisan’i Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami olarak ilan eden Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, bu davranisi ile çocuklarin haklarini dünya gündemine tasimis, gelecegimiz olan çocuklara sevgisini en yüksek seviyede ispat etmistir. Gelecegimizin güvencesi olan çocuklarimizin, kendi basina karar verebilen, hayatin güçlükleri ile bas edebilecek ölçüde donanimli ve yetenekli gençler olarak yetistirilmeleri ortak hedefimizdir.

Bu duygu ve düsüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk basta olmak üzere milli mücadelede tüm emegi geçenleri rahmetle anar, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açilisinin 101. yilini ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni en içten duygularimizla kutluyoruz” dedi.

 



  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false