Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Kocaispir, asfalt çalışmalarını denetledi...

Kocaispir, asfalt çalışmalarını denetledi...

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, sokak sağlıklaştırması devam eden Çiftlik Yolu’nda yapılan asfalt çalışmalarını denetledi.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, sokak sagliklastirmasi devam eden Çiftlik Yolu’nda yapilan asfalt çalismalarini denetledi.

Baskan Kocaispir Çiftlik Yolu’nda sokak iyilestirme çalismalarinin çok kisa bir süre içinde tamamlanacagini söyledi.
Yüregir Belediyesi’nin Kiremithane Mahallesi’nde resmi adi Sehit Polis Yunus Ugur sokak olan ve halk arasinda Çiftlik Yolu olarak bilinen sokakta baslattigi ‘Sokak Sagliklastirma Projesi’nde sona yaklasildi.


Sokakta ilk olarak ilgili kurumlarla yapilan protokol ile elektrik ve internet hatlari yer altina alindi, estetik aydinlatma direkleri yerlestirildi. Bir taraftan cephe iyilestirme çalismalari devam ederken bir taraftan da kaldirim çalismalarini tamamlayan Fen Isleri ekipleri sokaga sicak asfalt döktü.

 

Sokakta incelemelerde bulunan Baskan Kocaispir, esnafla bulustu, asfalt çalismalarini denetledi. Çiftlik Yolu’nda çalismalarin sona yaklastigini belirten Baskan Kocaispir, “Yaklasik 360 metre uzunlugundaki sokagimizda bastan sona 75 adet dükkân ve 57 adet binamizda cephe sagliklastirma çalismamiz devam ediyor. Ekiplerimiz asfalt çalismalarini tamamladi. Çok az kaldi. Birbirine uyumlu cephe renkleriyle, estetik ferforje korkuluklariyla, estetik aydinlatma direkleriyle burasi insana huzur veren bir sokak olacak.” seklinde konustu.
Yapilan çalismalardan memnun olduklarini ifade eden mahalle sakinleri Baskan Kocaispir ve ekibine tesekkür etti.

 



  • Perşembe 31.6 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Cuma 24.9 ° / 15.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false