Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

M1 Adana sağlık çalışanlarını unutmadı

M1 Adana sağlık çalışanlarını unutmadı

M1 Adana sağlık çalışanlarını unutmadı

KAHRAMANLARA VEFA

M1 Adana AVM korona virüs salgini sürecinde yaptiklari fedakârlik nedeniyle saglik çalisanlari için “#MINNETTARIZ” aniti yaptirip fotograflarini özel panolarda sergilemeye basladi.
M1 Adana AVM, korona virüsle mücadele süresince toplum için özveri ile gece gündüz çalisan saglik çalisanlarinin kahramanliklarini ölümsüzlestirmek için 12 metre uzunlugunda “#MINNETTARIZ” aniti yaptirdi.
Adana Il Saglik Müdürlügü destegiyle yürütülen projede Adana’nin merkezi ve ilçelerinde bulunan saglik kuruluslarinda görevli doktorundan hemsiresine, hastabakicisindan ambulans sürücüsüne kadar 125 saglik çalisanimiz ziyaret edilerek kendilerine özel hazirlanan paketler hediye edildi. AVM içinde olusturulan bir alandaki panolara da “Kahramanlarimiz” sloganiyla fotograflari yerlestirildi.
M1 Adana AVM Müdürü Yalçin ÖZ, saglik çalisanlari tarafindan yapilan fedakârliga dikkat çekmek ve unutulmamasi için üzerinde korona virüs sürecindeki haberlerin yer aldigi gazete kupürleriyle kaplanmis büyük bir “#MINNETTARIZ” aniti yaptirip AVM’de sergilediklerini belirtti.
Yalçin Öz, ülkemizin Covid-19 mücadelesine özveriyle ve insanüstü bir gayretle destek olan bütün saglik çalisanlarimizi temsilen Aladag Entegre Ilçe Devlet Hastanesi, Aladag Merkez Aile Sagligi Merkezi, Pozanti Toplum Sagligi Merkezi, Feke Ilçe Devlet Hastanesi, Acil Saglik Hizmetleri Baskanligi, Seyhan Ilçe Saglik Müdürlügü, Pinar Saglikli Hayat Merkezi, Fatma Kemal Timuçin Devlet Hastanesi, Karaisali Toplum Sagligi Merkezi, Karaisali Eglence Saglik Ocagi, Yüregir Ilçe Saglik Müdürlügü, Akincilar Aile Sagligi Merkezi, Dogankent Aile Sagligi Merkezi, Seyhan Devlet Hastanesi, Balcali Hastanesi, Halk Sagligi Hizmetleri Baskanligi, Adana Halk Sagligi Laboratuvari saglik çalisanlarina tesekkürlerini sundu.

Saglik çalisanlarina M1 Adana magazalarindan özel indirimler

Gerçeklesen proje kapsaminda büyük mücadele veren saglik çalisanlari için M1 Adana AVM bünyesindeki magazalarin özel indirimlerinin yer aldigi hediye kitapçigi tüm saglik kuruluslarina dagitildi.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli