Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Okulda çarpık ilişki ağı! Milli Eğitim soruşturma başlattı

Okulda çarpık ilişki ağı! Milli Eğitim soruşturma başlattı

Evliliklerinde sorun yaşayan çift, terapistin “Evleri ayırın” sözünü dinledi. Eşinin evine giden kadın, kocasını aynı okulda çalıştığı müdireyle yakaladı. Çift boşandı. Milli Eğitim soruşturma başlattı

Okulda çarpik iliski agi! Milli Egitim sorusturma baslatti

Evliliklerinde sorun yasayan çift, terapistin “Evleri ayirin” sözünü dinledi. Esinin evine giden kadin, kocasini ayni okulda çalistigi müdireyle yakaladi. Çift bosandi. Milli Egitim sorusturma baslatti
 

Mersin'de evliliklerinde sorun yasayan ögretmen çift, gittikleri aile terapistinin 'evleri ayirin' demesi üzerine farkli evlerde yasamaya basladi. Ögretmen kadin, geçen ay kiziyla ilgili sorunlari konusmak için esinin yasadigi eve gittiginde, esi ve ayni okulda görevli okul müdüresini birlikte yakaladi.

 

OKUL MÜDÜRÜYLE BASTI!

Hayatinin sokunu yasayan kadin, okul müdürü kadindan sikâyetçi oldu; esine karsi da zina suçlamasiyla davasi açti. Milli Egitim Müdürlügü idari sorusturma baslatti.

TERAPIST AYRI YASAMALARINI ÖNERMISTI!

Toroslar ilçesinde bir ilkokulda ögretmenlik yapan Leyla A.(39) ayni okulda ögretmen olan esi Abdulgani A. (39) ile evliliginde sorunlar yasayinca çift aile terapistine gitti. 9 ve 11 yasindaki iki çocuklari olan çift, terapistin de önerisi ile bir süre ayri evlerde yasamaya karar verdi.

 

MÜDÜRLE IÇERI GIRERKEN GÖRDÜ! ÖGRETMEN ARKADASLARINI ALIP GITTI

Çocuklar anneleri Leyla A. ile kalirken, Abdulgani A. birkaç sokak ötedeki baska bir evde yasamaya basladi. Geçen 6 Ekim gecesi Leyla A., kizlarinin yasadigi sorunlari konusmak için esinin evine gitti. Leyla A. saat 23.00 siralarinda araçtan inip, eve dogru yöneldigi anda, görev yaptigi okulun müdürü Deniz B.'nin (40), Abdulgani A.'nin yasadigi eve girdigini gördü. Leyla A., duruma tanik olmalari için bulundugu yere, biri ögretmen 3 arkadasini daha çagirdi. Leyla A., esinin kapi ziline uzun süre basti. Ancak kapiyi açan olmadi.

YARIM SAAT SONRA KAPI AÇILDI

Esini telefonla arayan Leyla A. yanit alamayinca kendisine 'Senle Deniz'i gördüm. Aç kapiyi' seklinde mesaj atti. Leyla A. ile birlikte toplam 4 kisi, yarim saat bekledikten sonra kapi açildi.

EVDEKI MÜDÜR 'GEÇERKEN UGRADIM' DEDI AMA BORNOZLARI ORADAYDI

Arkadaslariyla birlikte eve giren Leyla A. durumu anlamaya çalisirken, okul müdürü Deniz B., 'Hastaneden geliyordum. Geçerken ugradim' dedi. Leyla A., bu esnada, Deniz B.'nin yaninda yedek kiyafet, bornoz getirdigini fark etti. Leyla A. ve arkadaslari daha sonra evden ayrildi. Sonrasinda Leyla A, Deniz B.'ye mesaj atarak, 'Gecenin 11'inde, 15 senelik kocamla bastim seni. Utanacak yüzün bile yok. Kadinligindan, anneliginden utan' diyerek tepki gösterdi. Deniz B. ise 'Ben utanilacak bir sey yapmadim' diyerek olayin kendisi ile ilgisinin olmadigini belirtti.

MILLI EGITIM SORUSTURMA BASLATTI

Deniz B., okulunda görevli Leyla A.'nin kendisine hakaret ettigini ve iftira attigini öne sürerek sikâyetçi oldu. Olayin ardindan ögretmen çift anlasmali bosandi ve çocuklarin velayeti anneye verildi. Ancak Abdulgani A., anlasma maddelerinin aleyhine oldugunu öne sürerek karara itiraz etti. Bu kez, Leyla A., esine karsi 'zina' suçlamasi ile dava açti. Leyla A., hem esi hem okul müdürü kadin hakkinda savciliga suç duyurusunda bulundu. Leyla A.'nin 'Yasak ask sorusturulsun' dedigi olay ile ilgili Mersin Il Milli Egitim Müdürlügü de idari sorusturma baslatti.

 
 
 


  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı