Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

ÖNÜK; CUMHURİYETİMİZİN 97. YILI KUTLU OLSUN

ÖNÜK; CUMHURİYETİMİZİN     97. YILI KUTLU OLSUN

ÖNÜK; CUMHURİYETİMİZİN 97. YILI KUTLU OLSUN

ÖNÜK; CUMHURIYETIMIZIN 97. YILI KUTLU OLSUN

Ceyhan Ticaret Odasi Meclis Baskani ve Önükler LTD.STI Yönetim Kurulu baskani Kasim Önük 29 Ekim Cumhuriyet bayrami nedeniyle bir mesaj yayimladi. Önük mesajinda Atatürk’ün dedigi gibi Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktir” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ne zorluklarla kuruldugunun unutulmamasi gerektiginin altini çizen Önük, açiklamasinda “Bir milletin özgürlük ve bagimsizlik mücadelesini en iyi taçlandiran yönetim seklinin Cumhuriyet oldugunu belirtti ve Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere biraktigi bu en degerli mirasin 96. Kurulus yildönümünde, bu mirasi ilelebet koruyacaklarini ifade etti ve Cumhuriyet olmadan çagdasligin gerçeklesemeyeceginin altini çizdi.

Demokrasi, hukuk devleti, özgürlükler, kadin-erkek esitligi gibi evrensel degerlerle toplumu bulusturan Cumhuriyet yönetimi, bu degerlerin temeline laiklik ilkesini yerlestirmistir. Laiklik, Türkiye Cumhuriyeti’nin yeniliklere açik, akli ve bilimi ön plana çikaran bu evrensel degerlerin temel dinamigidir.

Bizlere aydinlik bir gelecek, tam bagimsiz, özgür, çagdas, .demokratik bir devlet armagan edenlere sonsuz minnet duyuyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ü, silah arkadaslarini, basta kadinlarimiz olmak üzere kurtulus mücadelesinde omuz vermis yürekli insanlarimizi ve kahraman sehitlerimizi saygiyla aniyoruz. Cumhuriyetimizin 97 yili kutlu olsun.



  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false