Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Şaban Üçgül ve Kardeşleri Teknik ve Anadolu Lisesinde öğrencilerini korku sardı

Şaban Üçgül ve Kardeşleri Teknik  ve Anadolu Lisesinde öğrencilerini  korku sardı

Şaban Üçgül ve Kardeşleri Teknik ve Anadolu Lisesinde öğrencilerini korku sardı

Saban Üçgül ve Kardesleri Teknik  ve Anadolu Lisesinde ögrencileri korku sardi

 

 Adana’nin Ceyhan ilçesinde bulunan Saban Üçgül ve Kardesleri Teknik  ve Anadolu Lisesinde  okulun dami ve bodrum katinda  bulunan toplanti ve seminer salonunun disaridan izolasyon eksikligi nedeni ile mevcut okulun çevresinden yagmur ve bahçe sularinin bodrum kata sizdigi bu konundan dolayi da ögrencileri korku sardigi iddia edildi.

 

 

Büyük Mangit Mah. D400 Bulvari No26 Iç Kapi No1 Bölge Trafik Yaninda bulunan Saban Üçgül ve Kardesleri Teknik  ve Anadolu Lisesinde ögrenim gören ögrencilerin yagmur yagdigi zaman  izolasyon olmamasindan dolayi Dami basta olmak üzere Bodrum katta bulunan Seminer ve toplanti salonuna içerisine  sular girmesi nedeniyle kullanamadiklari ifade edildi. Konuyla ilgili gazetemize açiklamalarda bulunan bazi veliler, Egitimde iddiali böyle bir kaliteli okulun Daminin akmasi  Bodrum katinin su almasi içler acisi oldugunu söylediler.

 

okulun çevresinden yagmur ve bahçe sularinin  içeri sizdigini ileri süren Ögrenci velileri, Okulun dami basta olmak üzere Su alan Bodrum katinin da  rutubet koktugu ve sürekli islak oldugunu en önemlisi ise elektrik tesisatlarinin tehlike arz ettigini  ileri sürdüler.Ceyhan Milli Egitim Müdürü Murat Koçer basta olmak üzere  okul yönetimine çagrida bulunan veliler, bu soruna biran önce çare bulunmasini söyleyerek, burada  olumsuz  olayin yasanmamasi için gerekli önlemlerin biran önce alinmasi konusunda uyarida bulundular.

 

 



  • Cumartesi 24.8 ° / 13.8 ° false
  • Pazar 25.4 ° / 14.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 25.6 ° / 13 ° Güneşli