Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Sarıçam Belediyesi başkanları ağırladı...

Sarıçam Belediyesi başkanları ağırladı...

MAHALLİ İDARELER İŞVERENLERİ SENDİKASI GENİŞLETİLMİŞ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI ADANA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Mahalli Idareler Isverenleri Sendikasi (MIS) Üyesi Belediye Baskanlari Genisletilmis Yönetim Kurulu Toplantisi Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag'in ev sahipliginde Adana'da Gerçeklestirildi. Üç gün süren programda Sariçam Belediyesi Toplanti Salonunda bir araya gelen baskanlar, belediyelerinde yasadiklari sorunlari ve çözüm noktalarini masaya yatirdi, karsilikli görüs alisverisinde bulundu.

 

Mahalli Idareler Isverenleri Sendikasi Genel Baskani, ayni zamanda Bartin Belediye Baskani Cemal Akin, toplantinin açilisinda yaptigi konusmada, üç ayda bir düzenli olarak gerçeklestirdikleri toplantilarindan 9'uncusunu Adana'da Sariçam Belediyesi ev sahipliginde düzenliyor olmaktan dolayi mutlu olduklarini belirtti. 

Mahalli Idareler Isverenleri Sendikasi olarak belediyelerde çalisan isçiler ve isveren konumunda olan belediyeler arasinda is barisini saglamakla ilgili yapilan tüm sözlesmelere müdahil olduklarini belirten Baskan Akin, sözlerine söyle devam etti: “Bugün Sariçam Belediyemizin misafiri olarak buradayiz. Mis Mahalli Idareler Isverenleri Sendikasi olarak zaman zaman diger il ve ilçelerde de üyemiz olan diger arkadaslarimizin misafiri oluyoruz. Bugün de Sariçam Belediye Baskanimiz Bilal Uludag’in misafiri olduk. Kendisine ev sahipliginden dolayi tesekkür etmeyi bir borç biliyorum. Buradaki toplantilarimizin, isverenler sendikasi olarak büyük faydalarini gördük. Özellikle sunu ifade etmek isterim ki 1999 yilinda sendikamiz kuruldu, o günden bugüne sendikal faaliyetimize devam ediyoruz ve bunun çok büyük faydalarini gördük. Amiyane tabirle 'biz testere gibiyiz, bir sana bir bana' deriz. Hem isçimizin rahat, huzur içerisinde halkimiza faydali olmasi hem de belediyelerimizin mali yükünü yükseltmemek lazim geldigi inanci içerisinde hareket ediyoruz. Isveren olan belediyelerinde hakkini korumus oluyoruz. Mahalli Idareler Isverenleri Sendikasi’na 178 üye belediyemiz var. Onlarla birlikte ilerleyen süreçte daha da büyümeyi hedefliyoruz. Ifade etmek istedigimiz sudur; Burada ki toplantilarimizda degerli belediye baskanlarimizla istisareler yapiyor karsilikli bilgi alis verisi gerçeklestirmis oluyoruz. Yapilan bilgi alisverisinde gittigimiz yerlerdeki güzelliklerden faydalandirmak için halkimizi bilgi edinmis oluyoruz. Onun için bugün burada yapilan toplantinin hayirlara vesile olmasini diliyor, ev sahipliginden dolayi Sariçam Belediye Baskanima tesekkür ediyor, saygilarimi sunuyorum.” dedi.

Mahalli Idareler Isverenleri Sendikasi (MIS) Üyesi Belediye Baskanlari Genisletilmis Yönetim Kurulu Toplantisina ev sahipligi yapmaktan dolayi mutlu olduklarini belirten Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag ise yaptigi açiklamada sunlari söyledi: ' Bugün ev sahipligini yaptigimiz toplantimiz hepimiz açisindan çok verimli geçti. Üç gün boyunca bir arada oldugumuz belediye baskanlarimizla görüs alisverisinde bulunarak yaptigimiz istisarelerde hepimiz açisindan verimli oldugunu düsündügümüz fikir alisverisinde bulunduk. Bu anlamda toplantimiza katilan bizlerle birlikte olan tüm baskanlarimiza ayri ayri tesekkür ediyorum.' dedi.

Yönetim kurulundaki 21 belediye baskaninin katildigi toplanti, daha sonra basina kapali devam etti.

Kastamonu Belediye Baskani Cemal Akin baskanliginda gerçeklestirilen toplantiya, Erdemli Belediye Baskani Mükerrem Tollu, Eregili Belediye Baskani Hüseyin Obrukçu,  Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, Karatas Belediye Baskani Necip Topuz, Kastamonu Belediye Baskani Rahmi Galip Vidinlioglu, Sögüt Belediye Baskani Ismet Sever, Manisa Selendi Belediye Baskani Nurullah Savas, Kirikkale Sulakyurt Belediye Baskani Ismail Bildik, Gaziantep Oguzeli Belediye Baskani Mehmet Sait Kiliç,  Kütahya Domaniç Belediye Baskani Sahvet Ertürk, Bilecik Yenipazar Belediye Baskani Ihsan Özden,  Karaman Ayranci Belediye Baskani Yüksel Karci,  Trabzon Salpazari Belediye Baskani Refik Kurukiz, Bilecik Sögüt Belediye Baskani Ismail Server,  Denizli Buldan Belediye Baskani Mustafa Sevik, Burdur Tefenni Belediye Baskani Ümit Alagöz, Kastamonu Tosya Belediye Baskani Volkan Kovakligil, Sivas Zara Belediye Baskani Fatih Çelik, Yozgat Sorgun Belediye Baskani Mustafa Erkut Ekinci ve Kastamonu Agli Belediye Baskani Sahin Çolak katildi.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli