Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Sarıçam'da tarla yolları yenilendi...

Sarıçam

Sarıçam Belediyesi yaklaşan hasat mevsimi öncesi, ilçe genelinde tarla yolları yapım ve onarım çalışmasını başlattı.

Sariçam Belediyesi yaklasan hasat mevsimi öncesi, ilçe genelinde tarla yollari yapim ve onarim çalismasini baslatti.

Ilçenin farkli mahallelerinde tarim alanlarinin yogun oldugu yerlerde çalisma yürüten ekipler, bir yandan bozulan deforme olmus yollari düzeltirken diger yandan da yolu olmayan tarlalara yeni tarla yollari açarak üreticinin tarlasina ulasimini kolaylastiriyor. Sariçam Belediyesi Fen Isleri Müdürlügüne bagli ekipler tarafindan yürütülen çalismalar ilçenin birçok noktasinda devam ederken, Baskan Bilal Uludag’da Çiçekli Mahallesinde devam eden çalismalari yerinde inceledi.

 

“ÇIFTÇILERIMIZ ÇOK MEMNUN”

Göreve geldikleri günden bu yana adeta bir gelenek haline getirdikleri tarla yolu açma ve yenileme çalismasina bu senede devam ettiklerini belirten Baskan Uludag sözlerine söyle devam etti;“ Çukurova’da yaklasan hasat mevsimi öncesi Sariçam Belediyesi olarak tarla yolu açma ve yenileme çalismamiza bu senede devam ediyoruz. Gerek yagislardan ve gerekse de diger etmenlerden dolayi yipranan yollari yeniliyor, yolu olmayan çiftçilerimizin ulasim sikintisi çektigi tarlalara da yeni yollar açiyoruz.

Böylece çiftçilerimiz için tarlalarina ulasmakta ve hasat zamani çok büyük kolaylik saglanmis oluyor. Yedi yildir artik bir gelenek haline getirdigimiz bu çalismamiz çiftçilerimiz tarafindan da yogun ilgi ve destek görüyor. Üreticilerimizin daha rahat ve hizli tarlalarina ulasmalarini saglayan bu çalismamiz bu sene de ilçemizin birçok noktasinda devam etmektedir.” dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.5 ° false
  • Cumartesi 31 ° / 16.7 ° false
  • Pazar 35.8 ° / 19.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı