Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Seçmeler tamamlandı şampiyonlara kupaları verildi...

Seçmeler tamamlandı şampiyonlara kupaları verildi...

DURGUNSU KANO MİLLİ TAKIM VE OLİMPİK MİLLİ TAKIM SEÇMELERİ ADANA'DA TAMAMLANDI

Sariçam Belediyesi sponsorlugunda gerçeklestirilen Türkiye Kano Federasyonunun organize ettigi Durgunsu Kano Milli Takimi ve Olimpik Milli Takim seçme ve degerlendirme yarislari, Adana'da gerçeklestirildi.
Türkiye Kano Federasyonunun organize ettigi Durgunsu Kano Milli Takimi ve Olimpik Milli Takim seçme ve degerlendirme yarislarinda sporcular 1000, 500 ve 200 metre yarislarinda kürek çekti.

Seyhan Baraj Gölü Kayikhane Tesisleri’nde yapilan Durgunsu Kano Milli Takimi ve Olimpik Milli Takim seçme ve degerlendirme yarislarina, 11 ilden 29 kulüpten 145 sporcu katildi.
Adana Gençlik ve Spor Il Müdürü Muzaffer Çintimar yaptigi açiklamada, derecelerin degerlendirilmesinin ardindan milli takima seçilecek sporcularin, Antalya'da kampa gireceklerini belirtti.

 

SARIÇAM BELEDIYESI BASKANLIK KUPASI SAHIPLERINI BULDU

 

Organizasyonda ayrica, Sariçam Belediyesi Baskanlik Kupasinda dereceye giren sporculara kupalari düzenlenen törenle takdim edildi. Törende sporcular sehitler için “Basimiz Sagolsun” pankarti açti.
Sözlerine 5 Mart Cuma günü helikopter kazasinda sehit olan askerlerimize rahmet diliyorum diyerek baslayan Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag konusmasina söyle devam etti;


“Geçen yildan bu yana, öncelikle bugün bu etkinligin yapilmasinda desteklerini esirgemeyen basta Adana Valimiz Sayin Süleyman Elban’a, Türkiye Kano Federasyonu Baskani Alper Cavit Kabakçi’ya, Adana Gençlik ve Spor Il Müdürü Muzaffer Çintimar’a ve bu etkinlikte emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Bu organizasyon Adana’da, Türkiye’de ve özellikle Dünya’da, Sariçam’in Adana’nin farkindaligini htirmesi noktasinda önemli katkilar sunuyor. Insallah önümüzdeki günlerde Sariçam için bu organizasyonun, daha ilerisini ve daha kapsamlisini yapma firsati olacagina inaniyorum.” dedi.


Yapilan konusmalarin ardindan Erkek K-1 kategorisinde Sakarya Olimpik Su Sporlari Kulübü Sporcusu Deniz Romeo Kaya kupasini Baskan Bilal Uludag’in elinden aldi. Kadin K-1 kategorisinde Sakarya Gençlik Merkezi Gençlik Spor Kulübü sporcusu Merve Hilal Acar kupasini Adana Gençlik ve Spor Il Müdürü Muzaffer Çintimar’in elinden aldi.



  • Cuma 24.9 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.3 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.3 ° / 15.7 ° Güneşli