Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Şennur ve Çekçen ailelerinin ‘En mutlu gün’ü

Şennur ve Çekçen ailelerinin ‘En mutlu gün’ü

Adana’nın tanınmış ailelerinin biricik evlatları Merve Şennur ve Halil Çekcen çifti düzenlenen göz kamaştırıcı düğün töreniyle dünya evine girdi.

Orkide ve Erol Sennur ailesinin güzeller güzeli kizi Semiha Merve Sennur ile Zeynep-Süleyman Çekçen ailesinin kiymetli yakisikli oglu Halil Çekçen, Adana'da dillere destan muhtesem bir dügün töreniyle dünya evine girdi. Genç çiftin dügünü 10 Nisan Cumartesi günü covidpandemi kurallari altinda muhtesem bir organizasyon ile Sular Vip’de gerçeklesti. Çiftler salona bando ekibinin çaldigi müzikle çiçekler ve konfetiler arasinda girdi.


SEVGI-SAYGI EKSIK OLMASIN

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Merve Sennur ve Halil Çekçen çiftinin nikâhlarini kiyarak mutluluklarina ortak oldu. Bir ömre giden yolda “Evet “diyerek dünya evine giren gençlerin nikah sahitlerini ise CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut ve TMMOB Elektrik Mühendisleri Odasi Adana Sube Baskani Mehmet Mak yapti. Çiftlere ‘Mutluluklar’ dileyen Baskan Çetin ve Milletvekili Barut evlilik cüzdanlarini kendilerine takdim ederken, “Yarinlara; vatanina ve milletine bagli, çagdas, Atatürk Ilke ve Inkilaplarindan vazgeçmeyen yeni nesiller yetistirmenizi diliyoruz. Bir ömür boyu üzerinizden saglik, mutluluk, huzur, sevgi ve saygi eksik olmasin” dediler.

Resim önizlemesi

DAVETLILER ÇIFTLERE ÖMÜR BOYU MUTLULUK DILEDI

Bu arada mutluluklari gözlerinden okunan çiftin dügünü pasta kesimi tebriklerin kabulü ve taki töreni ile devam etti. Maskelerini çikarmamaya özen gösteren çiftler, davetliler ile birlikte canli müzik esliginde danslarini oyunlarini alkislar arasinda sergiledi. Bu özel güne çok sayida seçkin davetli katilarak yeni evli çiftin mutlulugunu paylasti.


Dügüne katilan misafirler gelin ile damadin birbirlerine çok yakistigini belirterek, “Ömür boyu mutlu olsunlar, bir yastikta kocasinlar” temennisinde bulundu.

 

Genç çift aileleriyle birlikte, davetlilerle tek tek ilgilenerek birlikte olmanin onurunu sevincini yasadi. Mutluluklari gözlerinden okunan Merve Sennur ve Halil Çekçen, ”Salgina ragmen bu mutlu günümüzde bizleri yalniz birakmayan misafirlerimize sonsuz tesekkür ederiz” diye konustular.

Davetlilerle ayri ayri ilgilenen gelin babasi Erol Sennur ve damat babasi Süleyman Çekçen ise
Uzaktan ve yakindan gelen tüm dostlarimiza, akraba ve arkadaslarimiza ayrica pandemi nedeni ile katilamayip telefonla arayan, çiçek ve telgraf göndererek ‘hayirli olsun’ temennilerinde bulunan dostlarimiza da tesekkür ederiz.' Dediler.
Duygu dolu anlarinda yasandigi dügün gelin kusaginin baglanmasi tebriklerin kabulü ve fotograf çekimleri ile son buldu.



  • Salı 31.1 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.2 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Perşembe 35.8 ° / 20.3 ° false